Reise

Ikke gå glipp av disse stedene mens besøke jamaica

Planlegger du et besøk til Jamaica? Denne artikkelen tar sikte kort påpeke noen fakta om landet samt påpeke noen store turistattraksjonene.

Litt bakgrunnsinformasjon om øya:

Jamaica er en øystat som ligger i det karibiske hav. Det ligger ca 150 kilometer sør for Cuba. Det er den femte største øya landet i Karibien. Jamaica var tidligere kjent som Santiago da det var under spanske besittelse. Senere i 1655 kom under styret til Storbritannia når det fikk sitt nåværende navn. I 1962 ble det fulle uavhengighet fra britisk regelen. Med en befolkning på 2,8 millioner mennesker er det tredje største landet i Amerika etter USA og Canada.

Klimaet her er tropisk. Landet var dypt skog før den spanske invasjonen i 1494. Den spanske, og senere, de britiske bosetterne kutte ned mange tømmer trær for å bygge skipet forsyninger.

Viktige turistattraksjoner:

Falmouth - dette er den karibiske beste bevarte georgianske byen. Det er et idyllisk sted omgitt av sukker eiendommer og storfe land. Byen tilbyr et vakkert eksempel på georgiansk arkitektur av det nittende århundre. Hvis du besøker Falmouth, gå ikke glipp ser Greenwood stort hus og gode håp eiendom. 'Half Moon Beach' og 'Luminous lagunen er andre store turistattraksjoner i Falmouth.

Kingston - besøke Jamaica kan ikke være komplett uten et besøk til travle hovedstaden. Byens travle liv er i kontrast til i avslappet tempo andre steder på øya. Det er mange turist steder i denne byen. Det er mange populære museene her som National Gallery, Natural History Museum, Devon hus osv.

Blue Mountains og nasjonalpark - hvis du vil nyte fantastisk fjell scener, fossefall, frodige regnskoger som har eksotiske planter, bør du absolutt besøke Blue Mountains og nasjonalparken John Crow. Parken er et naturlig habitat for mer enn 200 arter av fugler og 800 arter endemisk. Naturelskere vil sikkert glede av dette stedet.

Port Antonio - det ligger mellom fjellene og en havn. Port Antonio er en sjarmerende fiskerlandsby hvor folk lever liv på en avslappet tempo. Dette stedet var en gang et senter for banan eksport. Det er mange attraksjoner for besøkende her. De kan nyte jungle turer og dykke korallrevene. Andre større attraksjoner i Port Antonio inkluderer Fort George og vakre franskmannens Cove.