Reise

En overlevelse guide for reiser par

Her er noen interessante par reise tips for deg å følge som vil hjelpe deg i å ha en god tid uten får på hverandres nerver.

Holde en plass For personlige interesser:

Når du reiser sammen det er mange aktiviteter som du vil gjøre sammen, men det er noen som du foretrekker å gjøre alene. Du kan alltid snakke om dette med partneren din og komme til en gjensidig forståelse så det er ingen harde følelser. Kanskje når en av dere er dykking eller ut jogger, den andre kan nyte et matlagingskurs på lokal kokekunst, eller gå for en yoga-økt. Dette vil hjelpe i å gjøre bindingen mellom du og partneren din sterke. Gjennom personlige aktiviteter du får plass og tid for din egen selvtillit, og når du kommer tilbake til partneren du er friske og glade for å møte ham/henne og fortelle dem om dagen.

Ikke glem å ta måltider i tide:

Aldri bo tom mage. Kjenner du mange argumenter skje når du er sulten, men dette høres halt, men det er sant. Når du reiser du kommer over stressende situasjoner og du kan miste selvbeherskelsen lett hvis du er på tom mage? Kontroller at du har nok snacks med deg å holde i krisesituasjoner. Ting som informasjonskapsler, sprakk, blande nøtter eller granola barer er god måte å holde magen fornøyd før du finner en restaurant.

Gi hverandre noen oppgaver:

For å gjøre ting glatt kan du tilordne andre noen aktiviteter. En av dere kan foreta bookingen for klassen og den andre en kan gjøre en reservasjon for hotellet. På samme måte hvis du føler at du ikke er flink til å håndtere finansene kan du også la din bedre halvdel gjøre det hvis de er bedre på forvaltning av penger. Du kan la dokumentene og andre viktige papirer mens partneren kan bære bagasjen når det er tid å se gjennom sikkerhetskontrollen porter. Så du ser det ingen spiller rolle er hvor liten problemet er det alltid en måte å finne ut.

Har et par kveld:

Selv om du reiser sammen kan du fortsatt liker ideen av et par dato, er det viktig å ha spesielle date med din kjære en akkurat som du pleide å gjøre før du fikk gift. Du kan prøve for å gå på fancy middag med din ektefelle eller du kan ta din kjære ut for en romantisk film. Dette vil bidra til å holde kjærligheten i live mellom dere to, og det vil være noe nytt å holde utforske i forholdet.