Reise

Grand canyon: Valentinsdag helikopter og fly turer

Har du vært på jakt etter den perfekte måten å gjøre denne Valentines dag ferie de mest spesielle ennå? Ta din kjærlighet til himmelen med en luft tur over den fantastiske og uendelig romantisk nasjonalparken Grand Canyon.

Du kan ta avganger fra lysene i Las Vegas, Nevada, og har selv South Rim avgang fra Arizona, gjør det enda enklere å satt på flyreisen Grand Canyon denne Valentine's dag.

Air turer tilbys av både fly og helikopter, med helikoptre med de mest uhindret utsiktene fra luften. Selv om du kan være trygg på at begge vil gi en reell følelse av eventyr, og minner som du vil bære med deg for en levetid.

Air Tours avgang fra Las Vegas

Hvis du velger en helikoptertur vil du og din valentine reise fra The Strip i Vegas, eller fra nærliggende Boulder byen. Du kan velge fra landing turer eller bare air flyreiser, selv om det må sies at destinasjonssiden turer vil gi den mest minneverdig opplevelsen.

Landing turer har fordelen av en Champagne piknik på gulvet i Grand Canyon. Dette gir en spesiell Valentinsdag utflukt som kan også suppleres med elven båten langs fantastisk Colorado River.

Turoperatører tilbyr luksuriøse og standard pakker for flyreiser, med alle deluxe turer fra The Strip. Hvis du bor i Vegas dette er det beste alternativet, og det er enda en gratis transport mellom hotellet og helipad. Vil du se Vegas fra luften på disse turene, og det er ingen bedre måte å se den travle oasen i ørkenen.

Eurocopter EC130 helikoptre er maskinen av valget for deluxe flyreiser. Disse moderne helikoptre tilbyr enestående visning med luksuriøse setene og den jevneste ride av noen kommersielle tour helikopter.

South Rim turer fra Arizona

Hvis du angir fra Arizona må en halvtime, eller 50 minutters helikoptertur. Begge turene er uforglemmelig, men 50 minutters turen nesten dobler din flytiden og dermed kan du se mye mer av Grand Canyon. I underkant av en time vil du se nesten 80% av canyon er 1 million hektar fra luften.

Dessverre tilbyr ikke South Rim turer et alternativ for landing, så hvis du leter etter det lille ekstra en Las Vegas baserte tur er akkurat det du trenger.

Fly turer over Grand Canyon

Flyet er et alternativ om du er avgang fra Las Vegas eller South Rim, og du kan få en landing flyforbindelse hvis du er avgang fra Vegas. Du kan selv hopp ut av et fly tur på Vest kanten og gå ut over Skywalk, gir deg topp ned utsikt over Grand Canyon en forsterket gjennomsiktig plattform. Dette er definitivt en erfaring at spenningen-seeking par aldri vil glemme, og akkurat som Grand Canyon seg, det er ingenting som det andre steder i verden.

Legge enda flere alternativer, South Rim flyreiser kan kobles til en 30 minutters helitour samt en 2,5 time naturskjønn tur med buss i nasjonalparken Grand Canyon.

Konklusjon

Hvis du har ventet på ideer som ville sette denne valentinsdagen fra andre, finner du ikke noe som kommer nær en Grand Canyon luft turen. Du har fortsatt en uke igjen å gjøre bestillinger og gi din spesielle noen en Valentines dag som de aldri vil glemme.