Reise

Grand canyon helikoptre er stor for Valentinsdag

Valentinsdag er raskt nærmer seg, så må du finne en unik måte å feire med din kjære. Hvorfor ikke bestille en helikoptertur til Grand Canyon? Hva en morsom opplevelse du kan dele, men du må bestille Flybillett så snart du kan.

Helikopter turene fra Vegas

Alle Grand Canyon helikoptrene som avviker fra Vegas gå til West felgen. Klassen gir deg ca 45 minutter med naturskjønne ser på vei til juvet. Disse turene er tilgjengelig som luft bare alternativene eller landing turer der du kan legge på andre morsomme opplevelser. Hoover Dam og Lake Mead er i flyets bane fra Vegas til West Rim, slik at du får en fantastisk fugleperspektiv av disse berømte landemerker for.

Bare luft turen er et flott alternativ hvis du ikke har hele dagen å tilbringe på canyon. Det koster mindre også. Landing turene er mye moro, fordi du får se canyon nært. De er svært populære og anbefales.

En perfekt landing tur for Valentinsdag er den som inkluderer champagne piknik på bunnen av canyon. Denne turen kan også oppgraderes med en avslappende og naturskjønn båttur ned Colorado River. Du finner mange heildagsturen pakker tilgjengelig, og du kan ikke gjøre et feil valg, siden de er alle fantastiske oppleve.

Deluxe Tour oppgradering

Deluxe flight pakken gjør Valentinsdag enda mer romantisk. Du og din kjæreste får gratis transport til og fra hotellet i en limousin, pluss, får du en fantastisk Flyfoto Vegas Strip.

Turene deluxe også fly på EcoStar 130 helikopter. De er designet spesielt for sightseeing. Turen er svært komfortable takk til aerodynamisk prosjektering, og siden setene er skjegg bøtte stadion-stil sitteplasser, pluss utsikten er fantastisk gjennom 180 wraparound frontruten.

South Rim helikopter turene

South Rim helikopter turene gir deg tretti eller femti minutter av sendetid. Mens kortere tur er fantastisk, er ta lengre turen en bedre måte å feire Valentine's Day. Så bestille lengre tur hvis mulig. Denne luften turen flyr over 75 prosent av Grand Canyon nasjonalpark, inkludert fantastiske Dragoon korridoren. Det er den dramatiske delen av parken der canyon er dypeste og bredeste. Du vil se mange fantastiske severdigheter og romantiske landskapet på denne turen.

En annen stor reise alternativ på South Rim er å ta kortere helikopter og legge på en Jeep omvisning i juvet. Når din flyreise er over, du hoppe på en Jeep og nyt en tre timers tur gjennom parken. Du vil virkelig nyte denne turen fordi du kan se canyon fra luften og fra bakken også. Det er en flott måte å behandle din kjære på Valentinsdag.

Sjekk værmeldingen

Det er kaldt på canyon i løpet av februar. Sjekk været for rim du har tenkt å besøke, slik at du kan kle for å holde varmen. West Rim været er ligner på været i Las Vegas, men været på South Rim er kaldere, og du kan selv få snø det. Så hvis du planlegger å reise South Rim, vil du definitivt være forberedt til å pakke opp så du ikke får for kaldt.

Innpakning opp

Valentinsdag, er 14 februar, lørdag i år, så det er det perfekte tidspunktet å ta en Grand Canyon ferie. En luft-tur til en av de vakreste stedene på jorden er en romantisk måte å feire anledningen. Champagne turen på Vest kanten er en god tur pakken å vurdere. Gå til South Rim er et godt valg for de beste turneene det er lengre luft turen eller kortere luft turen Jeep utflukt oppgraderingen.