Reise

Beste tips for å spise på et budsjett i paris

Backpackere (eller alle på et budsjett) besøke den franske hovedstaden kan spare masse penger ved å bo i en av de utmerkede herberger i Paris. Men bjørn i tankene som billig, praktisk innkvartering er ikke den eneste måten å holde et stramt tøyler på vesken strenger.

Mat er unektelig en svært viktig del av andres reiseopplevelse, og overraskende, det er mange gode måter å nyte et rimelig måltid i Paris uten kompromisser på kvaliteten.

Her er noen raske tips for å hjelpe deg å nyte noen av byens beste kulinariske delikatesser mens gå utenom de mange turist fellene.

Styre klar av de berømte landemerkene - den beste måten å unngå turist restauranter (og derfor turist priser) er å holde seg borte fra de store turistattraksjonene i byen når du velger en kafé eller restaurant. Unngå spisesteder ligger nær Louvre, Eiffeltårnet, Notre-Dame og Champs Elysees, for eksempel hvis du ikke vil skal belastes gjennom nesen.

Kjøpe drinker i baren i stedet for i tabeller - uansett hvor du velger herberger i Paris, de vil uten tvil være nær lokale restauranter med bar. Hvis du bare vil ha en drink ikke spise, vil du betale betydelig mindre ved bestilling direkte fra baren i stedet for å sitte ved et bord. Du kan alltid flytte til en tabell hvis du velger å spise senere.

Unngå "brus" - du kan skylde cola skatter for de merkelige anomalien musserende eller brus liker Cola koste mye mer enn et glass vin her!

Be om en karaffel vann fra springen - du kan ende opp sparer mye penger hvis du bestiller gamle vanlig vann fra springen i stedet for flaskevann. «Une karaffel d'eau» er uttrykket du trenger hvis du ikke ønsker dyrt flaskevann brakt til bordet.

Nyt fersk bakt brød til frokost - hodet til en kafé for et dyrt turist frokost, følg nesen til bakerier (vi lover det ikke vil være vanskelig rundt noen av herberger i Paris), ta en baguette, croissant eller noen andre brød, Legg i litt ost fra supermarkedet og voila, du har en autentisk fransk frokosten.

Gå til lunsj eller lunsj i stedet for middag - hvis du ønsker å prøve en mer eksklusive restaurant kvalitetsmat, unngå gjør så om kvelden når prisene har en tendens til å stige. Splurge på en lunsj eller brunsj å dra nytte av lavere priser.

Velg "à emporter" i stedet for "sur sted" - i utgangspunktet, velger å ta maten i stedet for å spise i ved et bord. I mange tilfeller vil dette være langt billigere og kan du enten ta maten tilbake å spise på vandrerhjemmet, eller finne et solrikt sted i en park og har en piknik.

Velge "une formule" - en er en av de billigste alternativene for turister å spise i restauranter eller kafeer i sentrum av byen. Vær oppmerksom på ekstra ordrer skjønt, som kan oversette til noen ekstra euro du ikke kanskje umiddelbart klar over.

Tips er ikke obligatorisk - de fleste restaurantene her inkluderer en serviceavgift i den endelige regningen, så du ikke er forpliktet til å betale en ekstra tip. Ingen vil stoppe deg fra å forlate noen euro for utmerket service, skjønt!

Mens bor i en av sentral herberger i Paris tar seg av pounds, vil blir kunnskapsrike når det gjelder å spise godt sikkert hjelpe deg ta vare på pennies.