Reise

10 øverste skinnen dagsturer fra london

Hvis du reiser på et budsjett, betyr bor i en av utmerket herberger i London kan du bare utforske bykjerne. Disse favorittreisemål vil bare ta deg hvor som helst mellom 20 minutter og et par timer av Londons berømte pålitelig skinnesystem.

1. St. Albans (20 minutter med tog) - Over 2000 år med historie har formet denne byen, og alle fra keltere til romerne til Benediktinerordenen har satt sine spor. Elskere av historie vil definitivt besøke St. Albans, og det er sikkert lett tilgang til noen av de sentrale hotell i London.

2. Windsor (30 minutter med tog) - lyst til å lære en ting eller to om kongefamilien? Windsor er stedet du ønsker å gå, spesielt siden det er hjem til den berømte kongelige residensen Windsor Castle. Det er også temaparken Legoland Windsor, som kan være morsomt å utforske for unge eller unge til sinns.

3. Epping Forest (40 minutter med tog) - ikke noe taktslagene ganske vandre gjennom en rolig skog, spesielt hvis du må dekomprimere fra vanligvis overfylt områdene rundt herberger i London. Bare sørg for å sjekke før du reiser, som Epping Forest er stengt for publikum på bestemte dager.

4. Brighton (1 time med tog) - det tar bare en time med tog til Brighton og du har en flott tid å utforske kriker og kroker av denne herlig variert og kreativ by. Royal Pavilion og stranden med sitt Tivoli på brygga er verdenskjent, og det er ganske mye noe å underholde alle slags besøkende, gammel eller ung.

5. Cambridge (1 time med tog) - her kan du besøke en av verdens mest kritikerroste universiteter og gå punting på elven - eller få noen andre til rad for deg! Denne pittoreske byen er hver bit like vakker som du har hørt.

6. Oxford (1.5 time med tog) - en annen anerkjent universitet har sitt hjem her i Oxford, mens mange museer vil holde deg opptatt. Oxford's Blenheim Palace er også verdt et besøk, med filmer som Harry Potter-serien og litt kaos filme scener der.

7. bad (1.5 time med tog) - aptly benevnt byen er hjem til den eneste naturlige varme kilder i Storbritannia. Den romerske bad og spa kan være en velkommen behandle for de hankering for en hyggelig, lang suge slappe av de omreisende muskler og slitne føtter.

8. Canterbury (1.5 time med tog) - elskere av religiøse historie og arkitektur bare må ta seg tid til å besøke berømte Canterburykatedralen. St. Martins kirke og St Augustine's Abbey er to kjente landemerker verdt et besøk også.

9. Salisbury (2 timer med tog) - Salisbury har vakker religiøse arkitektur samt en frodige landskap som er ideelt for spaserturer, sykluser og sightseeingturer. Det er også hjem til den best bevarte kopien av Magna Carta, hvorav bare fire intakt Kopier forblir.

10. Stonehenge (2 timer med tog) - Stonehenge er et vidunder av neolittiske konstruksjon og er vel verdt å bruke tid på å besøke. Det er bare åtte miles nord for Salisbury.

Huske alle disse destinasjonene på når du er basert i et av mange gode herberger i London og du vil innse hvor mye du kan se med tog.