Reise

4 måter å nyte kort opphold på herberger i london

London, den historiske og vakkert manisk metropolen, kan ofte virke for stor til å utforske i bare en kort tur. Imidlertid finnes det måter å fange sin essens selv om du har begrenset tid.

Bli kjent med røret

Nøkkelen til et vellykket opphold i den britiske hovedstaden er ikke hemmelighetsfulle i landemerker eller historie. Snarere, som vil du snart oppdage hvis du bo i noen av de sentrale hotell i London, ligger i transportsystemet. Ofte baktalt, tilbyr det likevel overraskende enkelt for besøkende å komme rundt og utnytte store byen i løpet kort tid. Hvis du klarer å komme til tak med tog og tunnelbanesystemet, vil du ha en stor mange flere alternativer for hva du kunne pakke i noen dager. Bo i sentrale budsjettovernatting er ofte ideell, som herberger personale vil kunne gi deg de beste råd om offentlig transport.

Nyt fortiden

Stående i midten av Piccadilly Circus eller vandrende opptatt Liverpool Street er ofte nok til å gjøre en besøkendes hodet spinne. Selve mengden av ustanselig menneskelig aktivitet kan friste deg til å se metropolen som et tempel av en moderne livsstil. Men under sin visage som en av verdens ledende byer, ligger det en gamle sentrum. Din base i en av de sentrale hotell i London er et ideelt utgangspunkt å begynne å skrape overflaten av fortiden, at hjertet begravet, likevel slå i sitt domene. Fra British Museum å fortsatt synlige arr av verdenskrig bombingene er det et must å gjøre litt tid på enda et kort opphold å utforske de unike og velbevarte historien denne globalt ikon.

Plukke din uteliv

Mange vil velge herberger i London basert på deres tilgjengelighet til det pulserende utelivet. Faktisk, mens hoteller har high-end service og fred og ro, kvalitetsinnkvartering i byen er ideelt hvis du ønsker for å la håret ned. Det er vanskelig å vite hvor du skal begynne hvis du ikke har mye tid som du vil bli møtt med en rekke alternativer for steder å spise, drikke og danse. Men hvis du for eksempel nær Soho eller Camden, det vennlige personalet og andre reisende vil lede deg i riktig retning.

Se severdigheter

Mange mennesker som opphold i utmerket herberger i London vil gå utover tradisjonelle turist opplevelsen. De lange å grave dypere i kulturelle psyken til denne ikoniske byen. Likevel er dette vanskelig uansett hvor mye tid du har, bare på grunn av dybden og bredden av byen og dens unektelig livlige atmosfære. På et kort opphold er det kanskje best å fokusere på de mest berømte severdighetene. En spasertur nedover langs Themsen og rundt South Bank kan åpne døren til høydepunkter som Tower of London, Tower Bridge, Embankment, The Tate Modern og Big Ben, og du vil oppdage mange flere underveis. Alt annet må vente til neste gang!