Reise

4 måter Vandrerhjem i barcelona kan bryte mugg

Det er en aura iboende til den spanske byen Barcelona som trekker folk tilbake igjen og igjen, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Karamell strendene, de livlige torgene, den berømte mat og enestående arkitekturen alle smelter sammen opprette byens sjelden blanding av raffinement og letthet.

Men hvis du er fristet til å gå mer enn en gang, er det viktig å vite hvordan å bryte mold og oppdage nye opplevelser hver gang du bo i en av de fantastiske vandrehjem i byen.

Utover El Barri Gotic gater

Tilbake til din favoritt Vandrerhjem i Barcelona kan forskanse du i erfaringer som, uansett hvor deilig, kan gjentas. Gå utover dette, det lønner seg å gå utenfor den vanlige turist haunts. De fleste budsjettovernatting trekker reisende til forstaden Gotic (det gotiske kvarteret) og dens omgir, men utforske litt lenger unna, kanskje nærmere høydene Gracia eller fortau av St Marti, og du får umiddelbart en annen atmosfære.

Utover La Barceloneta strendene

Det er ingen tvil om at mange mennesker faller forelsket i strandkultur byen. Noen av de sentrale vandrerhjem gjøre en utmerket base å utforske de fantastiske strendene linjen umiddelbar kysten, men det er andre gems DECOUVRIRE utover glitter på La Barceloneta. Faktisk kan en enkel togtur ta deg til strendene like sør for byen, i områder som Sitges. De har en gammeldags sjarm og en roligere atmosfære som gjør en herlig kontrast fra de mer berømte strendene.

Utover Parque Güell høyder

Hvis du bestiller et ungdomsherberge i Barcelona sentrum for et par dager, er det en rekke kunstneriske valg du må gjøre! Hvordan du vil passe i Sagrada Familia, Parque Güell, Picasso-museet og mange naturlige og urbane herligheter i løpet kort tid er en conundrum. Hvis du er en gjenta besøkende, men du bør vurdere å utforske geografi og arkitektur av byens ytre forstedene og enda lenger til steder som Montserrat, der du kan se åser, slottene og klostrene av stor skjønnhet.

Utover Tapas turer

Hvis Italia betyr pizza, så betyr Catalonia tapas! Tapasbarer og tapas turer er på tilbud overalt - men hvis du leter etter noe litt annerledes, det lønner seg å spre dine vinger og ganen og Oppdag de mange andre lokale delikatessene du finner i mindre turistifiserte områdene. Fra svart paella til uvanlige lokale oster er det så mange måter å pirre smaksløkene i Barcelona.