Reise

Utforske berlin alternativ kultur

Den mest spennende lokke av den tyske hovedstaden Berlin, kan være at det er så forskjellig fra resten av landet. For mange, byen står som nesten en øy i landet, kulturelt beskikket ikke bare den tyske ethos men også ulikt noe annet sted i Europa.

Hvis du ønsker å utforske alternative hjerterytme i byen, er her noen tips.

Gaten Art Capital på Europa

Booking noen av byens moderne vandrerhjem gjør et utmerket utgangspunkt. Alternativ kultur Berlin er bare én fasett av denne komplekse metropolen. Beste herberger fange en mer mainstream etos og budsjett erfaring trenger ikke være et kompromiss på kvalitet, men de vil sette deg midt i sentrum av en blomstrende knutepunkt for alternative levende. På overflaten, er dette aspektet kanskje best eksemplifisert ved hjelp gaten. Fra-Kreuzberg til Alexanderplatz er det ingen mangel buskers, street-utøvere, gallerier og uavhengige kunstatelierer hemmelighetsfulle unna nisjer eller utstilt i ruter. Få byene i Europa kan matche denne forpliktelsen til alternative uttrykk, og beste etablissementer stolthet seg på å skape en virkelig oppslukende opplevelse for besøkende.

Enreise ytelse

En av de store fordelene ved å bo i en av Vandrerhjem i Berlin er tilkoblingene du kan smi. Ofte bemannet av lokalbefolkningen som en del av nettverket av alternative sosiale grupper i byen, er de et vell av informasjon bare venter på å bli banket inn. For eksempel mange herberger kjøre alternative turer eller tilbyr gratis inngang til nisje barer og sentralt. Du kan oppdage skjulte lommer av kunst, komedie, musikk, dans og filosofiske diskusjon, med forskjellige underjordiske smak, som du ikke kan lett snubler over på egen hånd.

Alternative uteliv

Som andre europeiske hovedsteder trekker Berlin unge mennesker i hopetall for sitt variert natteliv. Tusenvis av reisende kommer hver måned for å oppleve barer, restauranter, teatre, konserthus og klubber som har infiltrert så mange bygater og forstadsområder enklaver. Å vite hvor du skal dra og hva spesielle begivenheter er på kan være vanskelig for en turist, men vandrerhjem tilbyr en enkel og sikker base dybden på den mest nyskapende og nisje uteliv scener i verden.

Et alternativ til alternativ

En nøkkel til appell av alternativ kultur overalt er dens evne til å forme-skifte. Ideer og trender alltid blir utfordret, fornyet og resirkulert og mange ønsker å finne et alternativ til utbredt alternativ kultur! Berlin har en fantastisk rekke kulturer på dørstokken til de utmerkede Vandrerhjem i utvikling, og fra permakultur turer til hemmelig lys bokklubber, det er nok til å holde deg opptatt i uker.