Reise

En problemfri gratis tur til vietnam

Sørøst-Asia handler om moro og mat. Enten du ta Thailand, Kina, India og Vietnam, alle land har sin egen mat, som er forskjellig fra andre, men det er noen likheter. Jeg personlig liker Vietnam mye fordi det er et fredelig land med super vennlige mennesker og et flott miljø. Du kommer til Vietnam i året, og du vil føle stor vibe, smilene på ansiktene av mennesker og musikk rundt.

Men du må få Vietnam visum for å reise til dette vakre landet. Før visum, må du sjekke om ditt land er i god bøkene vietnamesiske regjeringen eller ikke. Hvis det er, så er du berettiget til å få et visum ved ankomst. Vietnam Visa ved ankomst er best og den mest praktiske måter å få visum. Du trenger ikke å gjøre mye av formalitetene i ditt land. Jeg vil forklare i detalj, prosedyren for å oppnå visum ved ankomst.

Hvis du er kvalifisert for visum ved ankomst, må du ikke gå til Vietnam ambassaden og vente på lange timer. Du kan bare gå online og fyller ut et skjema som spør noen grunnleggende informasjon om deg. Hvis du går av vanlige prosedyrer, må vente dager å få godkjenning brevet, men i dette tilfellet alt er eliminert. Du må bare vente opptil to dager for bokstaven godkjenning, som kommer i form av en e-post.

Når du får e-post, kan du pakke poser og kjøre byens internasjonale lufthavn. I Vietnam finnes det tre internasjonale flyplasser oppkalt, Tan Son Nhat internasjonale lufthavn i Ho Chi Minh City, NoiBai International Airport i Hanoi og Da Nang flyplassen i Da Nang. Du kan velge flyplassen skal inn i landet fra. Når du lander på flyplassen, er det mulig at du må få en stempel på godkjenning brevet å angi Vietnam.

Det er et spesielt vindu skapt rettferdig for å stemple godkjenning brevet av disse passasjerer som ønsker å ha et Visa ved ankomst. Dette vinduet forblir åpen hele tiden, så du kan lande på flyplassen når som helst og få godkjenning brevet stemplet uten problemer. Det er en bestemt grunn til 24-timers drift av dette vinduet dvs, folk kommer til dette landet fra hele verden, så de trenger en effektiv og uopphørlig service døgnet rundt.

Hvis du søker på en online visa, kan du betale gebyrene gjennom kredittkortet. Det er ikke nødvendig å skrive en sjekk eller noen papirer. Ved ankomst, igjen må du løs din lomme og denne gangen, det ville være stempling gebyret som du må betale. Du kan betale på dette øyeblikk av gangen. Stempling offiser ber for to pass størrelse passport bildene, så du må ha dem.

Det eneste du trenger for å kontrollere, gi nøyaktig informasjon hele tiden. Visum prosessen for noen land kan gjøres mye enklere hvis folk gir sine respektive ambassader og offiserer en nøyaktig informasjon. Vietnam visum er ganske lett å få hvis du vil gi dem all nødvendig informasjon, så du kan spare mye tid og penger. Du kan velge dato for ankomst på forhånd og i tilfelle du ikke var i stand til å gå på en bestemt dato så kan du enkelt gå til Vietnam på en annen dato ved å bare informere din agent.