Reise

Viva la bali, indonesia

Australierne vet det og gosh elsker den... russerne vet det og ikke de elsker prisene... kanskje du bør besøke hjertet stopper øya Bali.

Øya følelsen er ganske forskjellig fra at Thailand og indonesiske øyene rundt, en overgrodd byen eller dverg byen går hele bredden på øya gir en travle storbyen indonesiske turist kultur. Jeg si turist kultur som dette ikke er den Indo måten å leve, jeg er ganske sikker på at hvis du skulle besøke en delikat byen i fastlandet halvparten av offentlige ville være 24-timers taxisjåfører og den andre halvparten selge armbånd, men likevel luften er svært ladet og området har en god generell følelse.

Surfere fra hele verden finne opp semi berømte strender rundt området kjent som Kuta som lover pålitelige og kraftige bølger, en perfekt mulighet til å vise fram til tusenvis av bikini clad jenter som linje bredden. Kuta stranden er kjent for verden berømte surf konkurranser tegning i store navn og mainstream vannsport merker fra Australia. Så mye steder slik at Bali er eneste i Asia finner du faktisk ekte klær fra produsenten som merkevare er knyttet til den. Dette er ikke å si at forfalskninger ikke er rikelig presenterer en humoristisk sidestilling mellom ruvende Billabong surfe utstyr butikken og fyren som står utenfor mumler 'Billibang' under pusten hans og komposisjonsteknikk sin samling av rebranded Primark kvalitetsplagg.

Et sporty sted for at Bali er ikke bare kjent for sin surfing men har et godt rykte for nesten alle vannsport; Utleie og tour linje gater og strender tilbyr kjølvannet styrene, vindsurfing, kite surfing, jetski, banan båter, hastighet båtturer, snorkling turer, kajakkpadling, padle ombordstigning, dykking og personlige erfaringer.

Omgitt av fjellområder er kysten og havet ikke de eneste stedene for ferierende å underholde seg selv. Trekking og fotturer ruter web terrenget med muligheten til å gå alene eller med en guide.

Bali er delt opp i flere inndelinger, noen bedre kjent for noen ting og selvfølgelig andre for andre.

En stor uavgjort for en Suba dykkere Bali er del av det som kalles Coral trekanten, et område med utrolig høy og ulike marine biologiske arter, i trekanten alene mer enn 500 korallrev bygningen arter kan være observert. Dette kanskje ikke høres imponerende før jeg fortelle deg det er omtrent sju ganger så mange som finnes i øyene som utgjør Karibia.

Bortsett fra sport relaterte aktiviteter uteliv i Bali dekker en rekke fra motbydelig men rimelig til norske posh, noe for alle en fyr med litt fantasi kan si. Eller hvis du leter etter dagtid lav energi underholdning sjekk ut Balis museumsområdet, berømt for skulpturer, gjenstander, leatherwork og metallarbeid, indonesisk kunst har kommet langt, men aldri opphørt å være fascinerende.

Provinsen Indonesia omfatter ikke bare Bali øya, men noen andre nærliggende land spytter. Å besøke ville være Nusa Penida i vest, eller ta en tur til Java og Lombok, nyte turen.