Reise

Spise ute på de beste restaurantene i morzine

Morzine er kjent som en av de beste ski-destinasjonene i Alpene. Imidlertid må du vurdere mer enn bare ski når du velger resort. Heldigvis har anlegget også noen gode fasiliteter, inkludert mange flotte restauranter nær din catered chalet. Morzine har nok restauranter å nyte et hver kveld ønsker du! Her er noen av beste.

La Grange

Denne utmerkede restaurant er litt mer bortgjemt enn noen av de andre, men det er vel verdt søker ut når du ønsker en kveld fra din catered chalet. Morzine er hjem til en rekke tradisjonelle restauranter med en varm og koselig atmosfære, og dette er en av beste. Det er veldig romslige og innbydende (som er det populært blant familier), og den lokale retter på menyen er utmerket. Det er også store muligheter for barnemåltider.

Le Grillon

Nyt velsmakende mat fra Savoie på Le Grillon, en varm og ambient restaurant med peis og en terrasse. Det er et populært alternativ for grupper på grunn av sin store tabeller, og prisene er også svært rimelig. Pizzaene er populære på raclette er et perfekt valg på en kald vinter kveld.

L'Etale

Du finner L'Etale nær Le Pleney løft, som gjør det et praktisk alternativ etter en travel dag på ski. Det er en av de beste restaurantene i byen og prisene er svært rimelige. De velsmakende, solid varme rettene er bare hva du trenger etter en dag i bakkene kan du nyte lokale favoritter som fondue. Det er også et flott sted å ta en drink i baren, og den vennlige og livlig atmosfæren gjør det en favoritt med lokalbefolkningen og tilreisende.

Bistroen La Taverne

Bistroen La Taverne ligger i sentrum nær turistkontoret, gjør det enkelt å komme til fra din catered chalet. Morzines tilgjengelighet gjør det svært populære familieferieanlegg, og dette er perfekt å ta yngre barn. Det er innbydende, den har et godt utvalg av snacks og er også et utmerket alternativ for en post ski drink.

Les Bruyeres

Deilig fransk mat, inkludert favoritter som raclette og fondue, gjør Les Bruyeres et populært alternativ for ferierende. Plasseringen nederst på Le Pleney er praktisk, men det er utmerket mat som er hovedattraksjonen.

Selv om du bor i catered chalet, har Morzine en rekke restauranter som du virkelig bør prøve ut under ditt opphold her. Dette er bare noen av beste, men det er mange flere som du kan prøve å oppdage din egen personlige favoritt.