Reise

Et utvalg av de beste alpine feriestedene

Alle som planlegger å gå på ski i Alpene kan se frem til en rekke minneverdige opplevelser. Tid kan være brukt nyte det fantastiske landskapet, perfeksjonere utfordrende manøvrer på snødekte bakker og utforske spennende afterski stedene. Vintersportsentusiaster kan være interessert i å lære mer om de Alpine feriestedene nedenfor.

Murren - Sveits

Det sveitsiske feriestedet Murren har ikke i mange ski ferie kataloger. Men er det ideelt for middels og avansert skiløpere som er opptatt av å gjøre fersk pulver spor. Modige eventyrere kan også være fristet til å gå off piste og zoome ned backcountry treet kjører. (Men det er viktig å ta hensyn til sikkerhetsforskrifter når ski i dette området.) Du kan selv ta muligheten til å stoppe av for forfriskninger på mountaintop Piz Gloria restaurant, som omtalt i en av de berømte James Bond-filmene.

Chamonix

Chamonix er ansett som en av de beste skistedene i verden. Med mektige Mont Blanc og valgt som første møtested for OL, dette er det ultimate reisemålet for ski i Alpene. Den dyktigste sportspeople har muligheten til å utforske utfordrende kjører som Couloir des Cosmiques, mens skarp amatørene kan cruise for Vallée Blanche. For avslapping kan du nyte en varm gløgg og fange noen av de mest talentfulle musikalske utøverne på den populære Chambre Neuf etter en handling pakket dag i bakkene.

Garmisch-Partenkirchen

Det er så mye å se og gjøre i historiske tyske regionen Garmisch-Partenkirchen at besøkende blir bortskjemt av valgmuligheter. Du kan tilbringe avslappende ettermiddager utforske de lokale landemerkene og nipper deilige tyske brygger på tradisjonelle kaffe houses. Du vil også bli overrasket over den spektakulære utsikten fra den store topp Zugspitz. Du kan også se noen av verdens største nedoverbakke skiløpere ta del i vanlige konkurranser utsiktene til breen ski i Alpene i Garmisch-Partenkirchen er en stor uavgjort for adrenalin junkies.

Rubiera

Skiløpere ulike evner har mulighet til å finpusse sine ferdigheter på den pittoreske går på Alpe D'Huez. Fryktløse vinter eventyrere kan stige ned fra høydene av Pic Blanc og navigere spesielt vanskelig Sarenne kjører. Men for de mindre erfaring er profesjonelle instruktører på side å lære grunnleggende om barnehage løypene og Les Jeux kjører. Kveldsunderholdning garanteres på apres-ski steder som Freeride Café og L'Iglu.

Morzine

Morzine har kjente fortjeneste av å være i nærheten av Chunnel og populære sveitsiske byen Genève. Det finnes en rekke veletablerte ski og snowboard skoler i området og noen gode bakker. De som planlegger en ferie ski i Alpene i Morzine vil ikke bli skuffet med det omfattende utvalget av fasiliteter og spektakulære landskap.