Reise

3 beste tips for å nyte den mindre kjente siden av Toscana

Bestilling i en av de fantastiske villaene i Toscana er den perfekte måten å oppleve en virkelig magisk ferie til å utforske denne nydelige italienske regionen. Det er så mange attraksjoner og historiske steder å besøke, men noen ganger er det hyggelig å oppleve noen av de mindre kjente stedene. Her er bare tre forslag å gjøre.

Utforske Lucca på sykkel

Finne hva som er akkurat riktig for budsjett og smak for din villaer i Toscana er bare den første delen av planleggingen. velge hvilke attraksjoner du ønsker å utforske er en annen. Hvis du bor nær byen Lucca, er den beste måten å virkelig få vite denne herlige byen og nyte severdighetene ved å utforske på en sykkel. Byen er omgitt av en gamle (dateres tilbake til 1500-tallet) befestet mur, som nå er mer en allé enn en defensiv struktur. Avenue strekker seg opp rundt fire kilometer spor, med Sykkelutleie, kafeer, rasteplassar og butikker langs veien. Alt du trenger å gjøre er show, leie en sykkel og hjelm (utleie avgifter er svært rimelig), og deretter satt ut for å utforske. Været er vanligvis perfekte for dette, som det store tingen om Tuscany er at selv i August temperaturen er komfortabel nok for et par timer av sykling. Toppen av det, leder over til den pittoreske Torre Guinigi, sitter over som en nydelig grove av gamle eiketrær og den beste utsikten over landskapet.

Guidede turer gjennom Siena

Mulighetene er mange og varierte guidede turer er en stor attraksjon av de på en kort eller lengre pause i noen av villaene i Toscana - regionen. Men mens slike turer er tilgjengelig i de fleste byer eller tettsteder i regionen, muligens en av de mest givende er de i og rundt den fantastiske middelalderbyen Siena. Mellom World War 1 og World War 2 Siena så mye action og veggene på bygningene fremdeles bærer preg av den tiden, som en kunnskapsrik guide vil kunne peke ut til deg. Annet enn at er det også mange andre må-se destinasjoner historiske steder, inkludert rom av minnet i Casermetta og Asilo monumentet. Du kan også besøke eldste sykehuset i Europa, eller engasjere twilight fotografiske utflukter.

Besøk filmsett

Hvis du er en film buff, har du en skattekiste full av spennende steder å besøke i denne flotte italienske regionen. Hvis du er heldig nok til å bo i en av villaene i Toscana nær en region hvor noen av de bedre kjente filmene er gjort, tar muligheten til å besøke. For eksempel byen Cortona står en sjarmerende landsby på en pittoreske bakketopp som har vært bakteppet for en rekke kjente filmer - som 'Under den toskanske Sun' (stjernegalleri Diane Lane og basert på en 1996 memoir av Frances Mayes) og "Livet er Beautiful" (av skuespiller og regissør Roberto Benigni). Området dalen var satt for Russell Crowe Gladiator", og Florence gitt innstillingen for klassikere som"Et rom med utsikt."