Reise

Topp 3 reisemål på Sicilia

Sicilia er den største øya i Middelhavet, og det kan være litt overveldende å planlegge en ferie der du ser det beste denne fantastisk reisemål har å tilby.

Men mens andre kan begrense deres tur til å se storheten i Sicilia villaer, katedraler og andre historiske bygninger, den beste måten å bli kjent med øya er å oppdage alle hennes mange fasetter. Livlige markedene, fantastiske strender og landskap, og de viktigste arkeologiske funnstedene gjør dette til en virkelig fantastisk turistmål, så besøkende som ønsker å oppleve litt av alt bør starte med følgende webområder.

Historiske markeder i Palermo

Ingenting avslører ektheten av øya mer enn lokale markeder, spesielt i Palermo, hvor ferskvann produsere, kaker, brød, oster og lokal håndverk florerer. Når du er på ferie til Sicilia, lar villaer med enkel tilgang til Palermo deg utforske i detaljer dette fantastisk forfriskende byen. Spaser rundt Il Capo, en av Palermo travleste markeder, og ren mangfoldet av produkter og livlig atmosfære vil gjøre selv første gang besøkende føler seg hjemme umiddelbart. Det historiske markedet av Il Capo er best besøkte under tidlig om morgenen.

Gamle byen Agrigento

Øya er hjem til fem UNESCO World Heritage Sites, og du bør ikke gå glipp besøke Agrigento, en fascinerende by med gresk arkitektur. Det er et sted hvor blanding av italienske og greske påvirkninger kan bli sett og undersøkt i detalj. Valle dei Templi og Scala dei Turchi er viktige landemerker i Agrigento, med det tidligere er en av Italias viktigste minnesmerker, og sistnevnte et like berømte gamle ikon. En av de mest besøkte byene på Sicilia, villaer nær Agrigento vil sette deg i hjertet av et dypt historiske område. Byens kulturarv viser i klassisk arkitektur, gamle bygninger og andre strukturer kjent for sine arkeologiske arv. Det er også ruiner av greske templene spredt over hele byen.

Brilliant Playas de eoliske øyer

Når du bor på Sicilia, plassere villaer leid sommeren naturlig deg innen rekkevidde av øyas fantastiske strender. De eoliske øyer, ligger nord på øya, er en må-se sted å besøke. Som et produkt av over 200.000 år av vulkansk aktivitet er øyene som utgjør øygruppen nå en populær turistattraksjon. Men bortsett fra spektakulært vannet rundt De eoliske øyer, de også har en rekke grotter og forrevne klipper - dette fantastiske landskapet er virkelig svimlende. Bygninger og hus hele øyene bære en distinkt arkitektur som skiller dem fra resten av øya, og hvitkalkede hus kompletterer perfekt den pittoreske millioner dollar utsikten over Tyrrenhavet.