Reise

Kunst og, film arkitektur

Den fantastiske tingen om den italienske øya Sicilia er det faktum at det ikke er så populær (og tungt gjennomgang med turister) som andre destinasjoner i landet. I Sicilia vil villaer ikke bare tillate deg å spare penger, de gir deg frihet til å fullt ut utforske alle de interessante områdene på øya. Følgende er bare noen av stedene som bør du sjekke ut mens.

Besøk "Godfather" Angi plasseringene

Avid fans av Francis Ford Coppolas "Godfather" trilogien finner det spennende å benytte anledningen til å besøke stedene der filmene ble filmet. Corleone, hvor Corleone familien angivelig kom fra, er ikke spesielt interessant, som selve byen ikke egentlig møte sine forventninger om et sted som skapte liker av Don Vito; imidlertid vil du ikke bli skuffet med et besøk til Forza D'Agro og Savoca, begge nær den vakre (men turistifiserte) byen Taormina. Hvis du bor i Sicilia, villaer innen Forza D'Agro Savoca vil gi deg en flott base for å utforske. Byene selv har en skummel (på en god måte) følelse og evnen til å transportere deg til fortiden. Bar Vitelli (som ble omtalt i den første gudfar-filmen) fortsatt ser hver tomme som det gjorde tilbake i 1970. Forza D'Agro berømte kirkegården ligger på en svært dominerende bakketopp, og gir en fascinerende utforskning selv for de som ikke har sett Godfather filmer.

Imponerende Art

Øyas cache og arkitektur er bare kjeve slippe. Faktisk i Sicilia, kan villaer til leie også bære de beste funksjonene i barokkarkitektur, intrikat utformet møbler og kunstneriske verk pryder interiøret. Kunsten av øya er ikke konsentrert på noen ett enkelt sted, og du vil finne de fineste eksemplarer av barokk kunst og arkitektur gjennom overalt fra Palermo til Catania.

Arv fra Hellas

Grunn av sin betydelige greske innflytelse, i Sicilia, villaer noen ganger har en noe greske utseende. Faktisk, på denne italienske øya vil du finne noen av de beste greske templene denne siden av Athen. Mange av templene har gjennomgått restaurering, men i det som kalles "Valle dei Templi" i Agrigento, er hovedsakelig fortsatt står på egne tusenvis av år gamle styrke. Disse greske tempelet har også ofte egne originale teatre, som er i Siracusa. Den største, mest svimlende eksempler finnes i den gamle greske byen lufthavn, ligger på sørvestkysten av øya. Selinunte er lik Pompeii, men det er mye mer forvitret, å ha ingen av bevaring hjelp Pompeii mottatt fra å ha blitt begravet under flere meter av vulkansk aske. Samlet tilbyr de greske byene og templer en uforglemmelig opplevelse for elskere av historie.