Reise

Planlegge en romantisk ferie i Italia

Italia er en av de mest romantiske destinasjonene i verden. Det har tusenvis av år igjen av arv fortsatt i sin fantastiske byer. Italia har faktisk 50 UNESCO World Heritage Sites - en sann testament til varig kjærlighet og takknemlighet har for sin kulturelle arv.

For en romantisk italiensk ferie, overnatting er en av de første tingene du bør sette på plass, spesielt i peak måneder - og absolutt hvis du planlegger å besøke mer turistifiserte destinasjoner. Som en tommelfingerregel er den beste måten å oppleve romantikken i Italia å besøke når det er mindre mennesker, og utforske steder som ikke vanligvis er krydde med andre ferierende.

Den kystnære byen Amalfi

På grunn av sitt middelhavsklima og beliggenhet, er Amalfi og dens nabobyene best nytes om sommeren. Men fordi dette er også den peak tid, som tiltrekker tusenvis av turister fra hele verden, de som ønsker å unngå folkemengdene kunne gå i uker rett før den høysesong. Ikke bare vil denne liten tweak i timing bidra til en mer romantisk italiensk ferie, overnatting i denne perioden kan også være lettere å finne og litt billigere. Mens i Amalfi, hovedattraksjonen, bør katedralen i Saint ikke bli savnet. Domkirken 1000–tallet er midtpunktet av i dette panorama by, og legger en rustikk appell til ferieopplevelse.

Sardinia

Hvis du vurderer å virkelig komme unna folkemengdene, kan besøke en øy i Middelhavet hjelpe deg. Sardinia er den nest største øya i Middelhavet, etter Sicilia. Hovedstaden, Cagliari, er en eldgammel by med en varig kulturarv. Men mens storbyområdet byen er en stor turist-hub, det er områder i Cagliari og resten av Sardinia som kan gi den ultimate romantiske italienske ferien. Overnatting inkluderer i Cagliari koselige villaer som gjør at du føler du er tusenvis av miles fra byen buzz.

Poetto, Cagliaris viktigste stranden strekker seg fem miles og har guddommelig hvit sand. Mens det kan bli overfylt om kvelden på grunn av nattelivet, har en mer avslappet atmosfære på dagtid, spesielt i tidlig morgen.

Art navet av Toscana

Etter Utforsker pittoreske Amalfi og kulturelt rike Sardinia, er det en annen region i Italia som bør være høyt på listen. Som fødestedet til renessansen er Toscana kjent for mange ting, en stor del av som er sin kunstneriske arv. Videre har syv steder i regionen blitt oppført som verdensarven for sine historiske, kunstneriske og arkitektoniske betydning. Et av nettstedene er det historiske sentrum av Firenze, og et besøk her vil utvilsomt bringe ut romantikk på italiensk ferie. Overnatting i Toscana overflod, og området har så mange kunstneriske sentrene at infrastruktur og attraksjoner er uten sidestykke.