Reise

3 topp museer å besøke i Toscana

Millioner av mennesker besøker Italia hvert år for å oppleve landskap, strender, og enorme liste over arkeologiske steder spredt over hele landet. Men det er ikke overraskende at mange turister velger for å fokusere på natur og historie av landet når de besøker, sin kunst ikke kan overses.

Den fantastiske regionen Toscana, bortsett fra er kjent som fødestedet til renessansen, har vært hjemmet til mange store kunstnere. Faktisk er byen Firenze i Toscana ofte referert til som "Art Palace Italia." For en kunst-fylt italiensk ferie, må overnatting og reiseruten være de første to faktorene du ta vare på. Toscana er en største kunstneriske og kulturelle hub, og det krever planlegger å nyte slags ferie du har i tankene. For det første, er her noen museer må.

Moderne kunstgalleri i San Gimignano

Det er viktig å merke seg at før forutse en hyggelig italiensk ferie, overnatting bør sikres først. Når du har at ut av veien, det blir enklere å forberede din reiserute, basert på hva er innen rekkevidde. En av de beste tingene om Tuscany er at vakre steder ikke er begrenset til større byer og mer folkerike, turist destinasjoner. Faktisk, har selv små byer som middelalderbyen San Gimignano gode museer verdt å sjekke ut. Det moderne og moderne Art Gallery, som ligger i det arkeologiske museet, bør ikke bli savnet. Høyt på listen over "må-ser" er også utsikten over San Gimignano fra toppen av Torre Grossa, byens høyeste tårnet.

Galleriet Uffizi i Firenze

Når forbereder endelig kunsten fokusert italiensk ferie, bør overnatting være godt innenfor rekkevidde offentlig transport, med mindre du har din egen bil. Kunst-elskere kan ikke gå til Tuscany og ikke besøke Uffizi-galleriet i Firenze, og byen er lett tilgjengelig med tog fra hvor som helst i regionen. Regnes av mange som en av de beste museene i verden, Uffizi inneholder mesterverk som Sandro Primavera, som fungerer av Leonardo Da Vinci, Rembrandt, Caravaggio og Michelangelo. Det er en once in a lifetime opplevelse å se malerier anerkjent av verden som best av best.

Leonardo Da Vinci-museet i Firenze

Leonardo Da Vinci Museum ligger også i Firenze, og er en annen må-se på italiensk ferie. Overnattingsalternativer nær museum er lett å sikre, så du kan velge å bestille nærheten og nyte fordelene av museet og alle de andre severdighetene i Firenze. Leonardo Da Vinci-museet er mer enn bare et museum, men - det er en hyllest til en av de største mennene ikke bare i Italia, men hele verden. Museet har mange av hans verker, sammen med rekonstruksjoner av noen av sine oppfinnelser, som er alle livet størrelse. Uansett hvor mye eller hvor lite besøkende vet om Da Vinci, de alltid kommer ut av museet helt i ærefrykt og med en ny følelse av takknemlighet for det definitive renessanse-ikonet.