Reise

Hvordan være en god baksetet driver

Tenk på alle du kjenner. Dine venner, familie, kolleger og selv den sporadiske haiker er alle mennesker du velger som passasjerer. De er begge gode baksetet drivere eller dessverre, dårlige.

Du kan velge som du la i bilen, og som en passasjer kan du velge hvordan du reagerer på driveren som en driver. Følg disse tipsene, og du vil ikke bare unngå skader, men dyre reparasjoner og forsikring økning.

1. Når i tvil: si noe!

Selv om det virker driveren ser en potensiell trussel, kan han eller hun ikke. Når du ser en bil bryte foran eller en rogue driver sammenslåing, husk å fortelle sjåføren. Være rolig og konsist med din advarsel. En muntlig advarsel som "Se opp", "Bilen foran", eller en enkel "Hei!" får førerens oppmerksomhet og kan hindre en ulykke.

2. Når driveren er lei: våkner dem!

Sovner ved rattet er en av de vanligste årsakene til bil ulykker. Hvis du rir med noen som har lite søvn, spille musikk! Slå radioen på en stasjon eller sang driveren kjenner og kan synge med. I det minste, kan noe driveren mumle feil tekster eller nynne til. Unngå musikk som kan lulle dem å sove. Rulle vinduet passasjer ned og, når mulig, delta driveren i samtalen. Holde en driver i øyeblikket og fokusert på veien er nøkkelen til trygt å nå destinasjonen.

3. ikke bry driveren.

De to første forslagene kan gjøre en leser tror at det er viktig å alltid la driver vet hvordan de gjør. Dette er ikke tilfelle. La den som kjører bare kjøre. Husk at du er passasjeren og handle deretter. Hvis din venn eller driveren ønsker å lytte til en radiostasjon eller sang du ikke liker, kan du bare gjøre en ting: komme over det! Den beste måten å sikre at du og din førerens sikkerhet er å la driveren være komfortabel og rolig.

4. ikke delta driveren i forseggjorte historier eller debatter.

En lang historie med mange detaljer kan lett distrahere en driver. Tenk deg å lese en bok. Mens du leser, blir mange helt fortært av fantasien og omgitt av bokens beskrivende natur. De fleste folk glemmer sin virkelighet helt. Dette kan også skje når en baksetet driver forteller driver en lange og involvert historie. Enten det er om dagen, kjæresten din eller din forakt for organisert regjeringen, kan du enkelt distrahere sjåføren. Dette truer deres liv og livene til de rundt deg. Ingen ønsker å være i en ødeleggende bilulykke over en politiske eller religiøse argument.

Bunnlinjen: La driveren være driveren. Din jobb er å være passasjer. Velvillig baksetet kjøring inkluderer bor klar, knowing driveren, og anerkjenne deres tegn på trøtthet. Unngå unødvendige distraksjoner og du vil unngå skade. Og hvis du hindre at en ulykke vil du høre ordene, "Wow. Takk, dude.