Reise

Topp 10 severdigheter å se på sardinsk ferie

Sardinsk ferie er en drøm for mange behagelige middelhavsklima, rike kultur og fargerike historie. Hvis du vil gjøre mest av turen, bør du legge disse severdighetene til reiseruten ting å gjøre og steder å besøke på denne fantastiske italienske øya.

1. costa Smeralda - i Arzachena, denne bestemt strekning av kysten er blitt en hotspot for turister. Med villaer, skianlegg, marinaer, butikker og restauranter er dette stedet å gå hvis du ønsker å slappe av og virkelig nyte sardinsk ferie.

2. Museo Archeologico - i Olbia, dette museet er dedikert til maritime og kommersielle historie øya samt konflikter mellom romerne og karthagerne. Ofte kan du selv ta en konsert mens utstillinger pågår.

3. Su Nuraxi di Barumini - i Barumini, denne gamle bastion er en av de eldste og mest imponerende eksemplene på Nuraghic arkitektur. Kledd stein og sirkulære forsvarstårn tilbyr litt av en godbit for historie elskeren.

4. er Zuddas huler - ligger i Cagliari, disse tilkoblede grotter er fylt med hauntingly vakre Dryppsteinene og stalagmitt formasjonene. Det er enda en formasjon som ser uhyggelig lik et pipeorgel. Også, kan du støte de enda eerier vannrett Aragonitt formasjonene, som forskerne har ennå å forstå.

5. Nora - nær Pula, ruinene av dette området er registrert som den eldste på øya, og hjem til Nora Stone - det eldste dokumentet som nevner navnet Sardinia i fønikiske alfabetet.

6. Spiaggia Le Dune di Piscinas - i Arbus, denne fantastiske stranden bringer frem forfriskende appell av det asurblå havet sammen med fortryllende utsikt over sanddynene og innlandet vegetasjon. Denne stranden er spesielt attraktivt å besøke hvis du klarer å komme utenom sesongen.

7. le Bombarde fornøyelsespark - ligger i Alghero, er denne fornøyelsesparken flott hvis du reiser med barn på sardinsk ferie. Aqua støtfanger rides og elektriske mini fire spor, oppblåsbare lekeområder selv trampoline områder gjør dette til en morsom reisemål for hele familien.

8. Sa Sartiglia - i Oristano, denne festlig hendelsen er den sardinske versjonen av "Carnivale". Den leveres komplett med equestrian hendelser og sin egen "king of feiringer" - Su Componidori - som vises fylt i en uforsonlig hvite masken og representant for dualiteten av mange ting i livet.

9. basilikaen San Gavino - ligger i Porto Torres, denne tidligere katedralen er bygget i proto-romansk stil hvelv og avrundet buer. Mens strukturen i seg selv er en enkel, men herlig eksempel på tidlig romersk arkitektur, er det verdt å merke seg at kirken angivelig hus restene av martyrer æret gjennom tidene.

10. Tenute Olbios - i Olbia, denne vinprodusent tilbyr guidede turer dekker vin-making prosessen samt en vinsmaking arrangement hvor du kan smake klassiske lokale årganger. Du kan også utvide turen for å dekke vingård og prøve oster, antipasti og salumi - en klar må for foodies på sardinsk ferie.