Reise

Nyter laidback attraksjoner ferie i puglia

Ferie i Puglia, i Italia, avsløre en region av behersket paletten, men det er ikke mindre vakker enn de mer besøkte områdene av landet. Med azure hav, hvit sand og dempet golden toner av landlige korn og olivenolje produksjonsområder, hadde rik landskapet i Puglia dets egen enestående appell.

Mens ikke nyter turist bildet av de mer populære regionene i Italia, har en langsom-brenning sjarm som flere og flere mennesker oppdager. Ferie i Puglia tilbyr en fantastisk opplevelse for de som foretrekker en avslappet og rolig reiserute, men uten å ofre de imponerende severdighetene og herlig attraksjonene.

Her er noen av tingene som maler portrett av uforglemmelig ferie i Puglia.

Blue Seas

Regionen høster fordelen av to hav: Korintbukten og Adriaterhavet. Santa Maria Di Leuca, ligger mellom to organer av vann og Tremiti-øyene tilbyr vakker sjø med havet senger fullstappet med livet og farge - på noen områder utvide 90 meter dypt.

Halvøya Garganto, ligger i den nordlige delen av regionen, er også en populær destinasjon, med sine sandstrender og hvite kalksteinsklipper.

La Citta Bianca, Ostuni

En av de vakreste i regionen, den historiske byen Ostuni regnes som en arkitektonisk juvel. Dens hvite murer og bygninger er en uforglemmelig syn og gjøre for en flott fotografisk mulighet.

Ostuni's "Old Town" er sentrert på en bakketopp festningen, som er fortsatt befestet av gamle murer. Et besøk til White City må inkludere katedralen og biskopens palass, i tillegg til de fantastiske Sison som er åpen for publikum.

Trulli over Alberobello

Hvitkalkede, spisse-toppet boliger gruppert sammen for å gi inntrykk av en hobbit byen form Hovedattraksjonen i Alberobello - det er også grunnen til byen blir erklært en UNESCO World Heritage site. Disse merkelige ennå pittoreske bygninger har tykke steinvegger, som er unikt bygget uten mørtel.

I noen områder, alle boliger er trulli, det er ganske surrealistisk opplevelse å besøke stedene der de pop ut mellom normal ser bygninger. Ikke gå glipp trullo kirken Chiesa dei Santi Medici Cosma e Damiano og den nærliggende Trullo Sovrano, som er akkurat som en typisk trullo bolig, men på en svært stor skala. Det er også Museo del Territorio, en struktur bestående av rundt ti trulli, hvor flere rom har blitt gjenskapt i periodestil vise hvor innbyggerne pleide å bo. Den har også noen interessante spir fra toppen av gamle trulli. For å fullføre erfaring, kan du selv bo for en natt eller to i en trullo.

Vin og olivenolje

Ferier på Puglias landsbygd bør også inkludere et besøk eller en overnatting til en av masserie på landsbygda. Disse forsterkede gårdsanlegg er nå det meste omgjort til hotell og ligger vanligvis i vingårder eller olivenlunder. De er et flott sted å prøve produktene av regionen, inkludert honning-mulled vin, hvit vin Martina Franca og Locorotondo, og den beste olivenoljen.