Reise

Utforske regionen mindre kjente i molise, i Italia

Ned er i den sørlige delen av Italia, rett over anspore og oppstart, kystregionen i Molise. Dette er den yngste regionen i landet, som det bare dele fra nabo i 1963. Italiensk villaer i dette området er perfekt for å utforske Adriaterhavskysten, med sin vakre blå vann og middelhavsvegetasjon, bare et steinkast unna.

Selv om regionen ikke er en av de mest populære, fordeler dette faktisk enkeltgjester. Her kan du fremdeles føle at du oppdager noe nytt, spennende og autentisk italiensk. Villaer nær sjøen gjør en flott base å utforske kysten, mens de nærmere den Apennine ryggen tar deg inn i hjertet av den italienske landsbygden. Mens du er i regionen, er det noen steder som du bare må besøke, inkludert Campobasso, Isernia, og Abruzzo nasjonalpark, Lazio og Molise.

Campobasso

Antatt å ha blitt grunnlagt før på 700-tallet som en befestet landsby der slottet nå står, gir Campobasso fremdeles en enestående og imponerende byen som du kan besøke mens de bor i en utmerket beliggenhet italienske villaer rundt Molise. Gamlebyen er hjemmet til slott Monforte, som ble gjenoppbygd på 1500-tallet av grev Nicholas II Monteforte, etter episke jordskjelvet. Store slottet er en imponerende symbol av byen, med firkantet voller og panoramautsikt. Foruten slottet har byen også en katedral, bygget i 1504 og i 1805; Romanske kirken Saint Bartholomew; og på 1100-tallet gotiske kirken i San Giorgio. Du bør også slutte i til den Museo del Presepe, i den gamle bydelen, lære mer om de antikke recreations av julekrybbe.

Isernia

Fortsatt reflekterer utformingen av en gamle romerske byen, Isernia er en må se om du er interessert i historie. Byen ble grunnlagt rundt 700 000 år siden, og faktisk er hjem til noen av de eldste menneskelige levningene funnet. Selv om byen har møtt mye ødeleggelse gjennom århundrene - med jordskjelv og wars - det var og er motstandsdyktige. Mens det, pass på å spasere langs gatene, tar notat av deres forskjellige layout, så hodet ut for å se Fraterna fontenen, som ble bygd på 1200-tallet av romerske ruiner.

Abruzzo nasjonalpark, Lazio og Molise

Kalles ofte fortsatt bare Abruzzo nasjonalpark, er nasjonalpark som dekker disse tre områdene stort og fylt med en interessant variasjon av flora og fauna. Bor i italiensk villaer nær parken gir deg den perfekte unnskyldningen for å nyte noen av de mest uberørte naturlige beholder i landet. Grunnlagt i 1922, spiller parken nå en viktig rolle i bevaring av dyr som bjørn og ulv. Den beste måten å utforske parken er en hest ridetur eller sykkeltur, som vil tillate deg å virkelig oppleve vill områder.