Reise

Velge et mål for den beste caribbean ferien

Det er lett å bli forført av løftet om karibiske luksushoteller. Mange er basert i flotte steder og tilbyr ultimate luksus ferie erfaring. Men selv om opprinnelsen til ideen er klart, å velge en bestemt plassering kan ende opp som noe mer av en utfordring.

Denne informasjonen kan hjelpe.

Hvor er regionen?

For en start har ulike mennesker ganske forskjellige ideer til der Karibia egentlig er. Hvis det høres latterlig i globale SATNAV dager, det er tilskrives det faktum at området kan defineres i forskjellige måter, inkludert: geografiske områder; Geo-politiske tilknytninger; økonomiske områder. reklame og markedsføring domener.

Strengt tatt er det et hav som ligger sør for Cuba, Haiti og Puerto Rico og inkluderer øyer som Jamaica, St. Lucia og Grenada. Men i ferier strekkes det noen ganger' ' som frist å inkluderer Bahamas og på enkelte kart selv Florida Keys. Noen mennesker har også vist Bermuda som en Caribbean feriedestinasjon når det er, faktisk vei ut i Atlanterhavet.

Puristene kanskje diskutere disse grensene rasende men for mange ferie selskapene et stort område av havet er ofte referert til, men feil, og vil du se karibiske Hotell annonsert nesten overalt i den.

Velge en destinasjon

Så, hvordan for å gå om å velge hvor du vil gå? En startpunktet kan være på bakgrunn kultur av øya. Noen har en stor arv av spansk kultur, slik som Cuba. Andre kan skylder mye mer fransk tradisjon, med St. Lucia er et godt eksempel. Uansett hva deres bakgrunn kultur, mye av området var en gang inn det britiske imperiet og, som sådan, Storbritannia har satt sitt preg.

Selvfølgelig brakt mange kolonimaktene også afrikanske slaver i regionen til å arbeide i plantasjer og andre foretak. Derfor har ulike afrikanske kulturer også flettet inn i de regionale kulturene å opprette en unik hybrid. Som alle som kjenner området vil fortelle deg, har hver øy- og noen ganger deler av hver øy - sin egen distinkte kultur. For eksempel Bermuda bare kan ikke sammenlignes med St. Lucia - det er ikke at en er bedre enn den andre, bare at de er svært forskjellige.

Du bør forskning kulturen av en øy og se om det fanger din oppmerksomhet, husker at kultur påvirker ting som mat, uteliv og så videre.

En annen ting du bør vurdere er været. Sant, nesten overalt vil kunne rette hevder "stor weather", men i virkeligheten, hvis du sjekke statistikken, vil du se at gjennomsnittlige været kan variere betydelig fra en øy til en annen. Se spesielt opp for vind og regn tallene. Mye av området har en "regntiden", men i mange tilfeller dette er fiktive og representerer den 30 minutters tunge dusjen med poser av herlige solskinnet før og etter. Likevel er det verdt å se nærmere - spesielt hvis du er i strandlivet. Noen øyer har litt mer langvarig våt og blåsende årstider enn andre og som kan være en viktig utvalgskriterium når du er booking karibiske luksushoteller.

Hvor målet, kan du være sikker på mye av Karibien luksus hoteller å velge mellom og du finner denne fantastiske regionen hver bit like fantastisk som sitt rykte.