Reise

Palm beach tilbyr mye mer enn strandkultur

Palm Beach Gold Coast kalles ofte som Queenslands hotteste destinasjonen. Med rikelig naturlig funksjoner og faktorer er Palm Beach en vakker seaside forstad på Gold Coast i Queensland. Det har blitt kåret som den reneste stranden mange ganger. Både surfere og badere samles her for å oppleve havet og solen. Det finnes en rekke spise ledd, og hilarity og underholdning sentre på fantastiske Palm Beach som trekker oppmerksomhet fra stranden goers.

Surfere paradis Festival-

Hvert år mellom mars og April i helgene er det organiseres Surfers Paradise Festival som er vert for en rekke arrangementer, hvorav noen er gratis å delta. Hendelsene skjer i helgene. Disse hendelsene kan være en fin måte å lære kultur og samfunn. Det serveres mat, underholdning, musikk og kunst i disse hendelsene. Hvis du reiser til byen i mars og April, kan du nyte disse hendelsene. Kontroller at du sjekke hva de tilbyr, før du blir med en hendelse. Mer informasjon kan innhentes på Surfers Paradise Beach og fra deres hjemmeside.

Gold Coast julelys-

For å vitne glede og munterhet, kan du Gold Coast nabolag dette (og alle) jul. Folk som bor i og rundt Gold Coast delta i Christmas lys konkurransen; og på grunn av denne konkurransen, henvender området noen fantastisk utsikt og beautifications om kvelden. Du kan også angi som deltaker i konkurransen. Hvis du er alene, kan du delta som et første tidtaker i tilfelle. Julelys hendelsen er i utgangspunktet planlagt å spre de hurrarop og glede av julen. Du kan bestemme at gjør vinduet, døren eller treet. Fange betydelig lysene ville være en stor spenningsgløding aktivitet.

Queensland Theatre Company-

Hvis du er på turné byen med barna, i alderen syv til fjorten, kan hendelser og programmer av Queensland Theatre Company være av interesse. Selskapet organiserer ulike bosted programmer og workshops som oppfordrer teatralsk ferdigheter i barnet ditt. Det skjer på Arts Centre Gold Coast. Denne fem dagers workshop kan spille en innflytelsesrik rolle i carving barnas karriere i teatre og scenekunst.

Skapning Keepers-

Hvis du har en interesse i dyreliv og eventyr, er skapning Keepers programmet å registrere seg. Currumbin Wildlife Sanctuary instigates skapning Keepers programmet for 12 år pluss skolebarn, har stor interesse for å lære grunnleggende av dyreliv og skapning holder. Programmet hjelper snekkere posisjonere seg i Zoo industrien.