Reise

Aurora borealis jakt og golden sirkelen

Det er uten tvil, spenningen av natten utflukter Aurora Borealis jakt i villmarka i Island som trekker de fleste besøkende om vinteren. "Land av ild og is" er imidlertid like spektakulær ved dag, med noen av de mest populære aktivitetene blir dagsturer rundt øyas fantastiske severdigheter og scener. En dagstur, etter spor av Golden Circle, er et absolutt must for reisende å utforske Islands dramatiske terreng.

Venture fra byen

Aurora borealis jakt er best gjort så langt borte fra av byens nattlys som mulig. De fleste guider tilrettelegge jakten tar seerne til svært avsidesliggende områder for de mest optimale mulighetene. Mens du er utenfor travle travelheten i byen av Reykjavik, er det mulig å delta i gruppeturer eller pålogging for en selv-guidet tur av Golden Circle. Husk å sette tidlig som det er mye av grunnen til å dekke og du ikke vil gå glipp av noen av de største severdighetene.

Thingvellir nasjonalpark

Første stopp på Golden Circle loop er Thingvellir nasjonalpark. Denne UNESCO World Heritage Site er både geografisk og kulturelt viktig til Island. Parken er del av en sprekksonen som går gjennom Island og du kan selv se revner av jordskorpen i bakken er overflate. Dette området av naturlige skjønnhet er også historisk viktig, som var den opprinnelige hjem av Islands parlamentet - Althingi, som ble etablert i 930AD. Thingvellir fikk verdensarv status tilbake i 1994.

Stor geysir og Strokkur Geysir

Andre stopp på Golden Circle loop er fantastisk geysirer Island nemlig stor geysir og Strokkur Geyser. Kraftige, naturlige jet spray som strekker seg over 20m i luften fra Strokkur er bare svimlende. Den bitre lukten av svovel i luften og omkringliggende boblende varme bassengene er en konstant påminnelse til besøkende ren kraft bak denne naturkreftene. Strokkur Geysir og stor geysir har eksistert i mer enn 10.000 år og er fortsatt imponerende i dag.

Fossen Gullfoss

Etter kvelden spennende Aurora Borealis jakt er det vanskelig for mange å tenke noe å være like vakker. Siste stopp på Golden Circle eventyr er imidlertid fossen Gullfoss, som er kjent for sin overveldende storslagenhet. Stor hulen svelge opp brusende vann faller er 61 fot bredt og gjør en fantastisk finale til en tur å se nordlyset.

En tur til Island fylt med netter Aurora Borealis jakt blir en tur å huske. Men har øya mange vakre severdigheter og scener å fylle dine dager mellom natt tid jakt. The Golden Circle er rett og slett fantastisk og ikke å bli savnet.