Reise

Å utforske reykjavik på nordlyset-fridager

Reykjavik, Island, er en kulturell havn ligger blant en av verdens mest populære destinasjoner for nordlyset ferie. Selv om turer for å se kjente nordlys tar deg ut av byen for optimal visning muligheter, en gang på Island det ville være en skam glipp interessante severdigheter og scener av landets hovedstad.

Historie

Island er kanskje en av de eldste og mest historiske landene på jorden, med arkeologiske levninger funnet og dokumentert dateres tilbake til opprinnelsen til menneskeheten selv. En av Reykjaviks mest verdifulle museer er Reykjavik 871 +/-2 Museum. Museet er dedikert til arkeologiske funn som ble avdekket under byggingen av en parkeringsplass, som har vist seg for å være noen av de tidligste relikviene av menneskelig ferdsel - dateres før Annonsen 871 +/-2.

Moderne herligheter

Mens nordlyset helligdager er fylt med spektakulær utsikt og severdighetene i fascinerende naturperlene, kan det være like tilfredsstillende å komme tilbake til skapning komfort av Reykjavik. Reykjavik konsert- og konferansesenter er vel verdt et besøk, særlig om natten. Fantastisk moderne arkitektur med utsikt over den gamle havnen er vakkert opplyst på kvelden. Det er spektakulært syn å nyte kanskje måltid på en av byens eklektisk moderne restauranter, der sjømat er, selvfølgelig, den lokale spesialiteten.

Natur og kultur, kombinert

Islands nordlyset helligdager er en spesielt godt balansert opplevelse for reisende håper å nyte de naturlige underverkene i tillegg til noen interessante kultur. Byen har mange moderne museer å besøke, inkludert Nasjonalmuseet, som har en utmerket samling av gjenstander og relikvier å utforske Islands rik arv. For kunstelskere har The National Gallery på Island en fantastisk samling av 1800- og 1900-tallet islandske kunst, samt en rekke arbeid fra kjente kunstnere som Edvard Munch, Picasso, Richard Tuttle og Hans Hartung.

Mens du utforsker Islands friluft, ville en ferie til dette ikke være fullt komplett uten et besøk til en av landets berømte utendørs termisk basseng. Lokalbefolkningen har tatt disse naturlige fenomener i sine daglige rutiner, og nyte grundig den avslappende og foryngende virkningene av de varme kildene.

Eklektiske tilbud

Nordlyset ferie Island er fantastiske muligheter til å utforske og verdsette landets vakker natur og nyte de mange attraksjonene i spennende hovedstaden. Reykjavik har så mye å tilby reisende, og mens det ikke kan være et sted mange har vurdert besøk, byen har en rekke overraskende historiske og kulturelle opplevelser sammen med noen spennende moderne attraksjoner.