Reise

Hvordan være en dårlig turist i fem enkle trinn

Noen gang lurt på hvordan noen turister gi hele bransjen et dårlig navn?

Lurer på ikke mer... Hvis du følger disse fem enkle trinn vil du være godt på vei til å bli med i rekkene av å være en perfekt råtten turist.

1. ikke lære noe meningsfullt om destinasjonen.

For å avklare, kan du skrive ut kart eller en liste over hvor du skal spise. For all del Lær alt du kan sikre du har en flott tid. Med "meningsfylte" mener vi lære om historie, folk og kultur. Under ingen omstendigheter bør du lese om dine reisemål og landskap, eller noen travelogues av personlig erfaring å tilby enhver kontekst av hva slags kultur du finner.

2. behandle alle i servicenæringen reise - fra pikkolo til taxisjåføren hotellpersonalet - som om de finnes for formålet å du ha en god tid.

Ikke tenke på hvordan de kan ha en familie å forsørge. Under ingen omstendigheter bør du prøve å empathize med hvor utfordrende det må være å ta vare på andre mennesker i åtte timer om dagen. Heller ikke bør du slutter for å tenke hvordan selv om de jobber i reiselivsnæringen de kanskje ikke råd til å ta en ferie seg. I stedet, bare tenk på hva de kan gjøre at du har en flott tid på din ferie. Når du dårlig (eller hele), kan du tjene ekstra bonuspoeng i denne avdelingen.

3. tilbringe ferien i en alkoholholdige dis.

En av de enkleste måtene å tjene etiketten "motbydelige turist" er å få slurvete drukket så ofte som mulig. Dette vil sikre du bli en sjenerende ulempe for de rundt deg, om de er fremmede eller reise partnere. Dette trinnet tilbyr frynsegode å komme hjem og gjennomgang feriebilder av deg selv som en overraskelse fordi du har ingen erindring av dem.

4. forbli uvitende av lokale landemerker og omgivelser og i stedet fokusere på knipser perfekte foto opp.

Hvorfor gidder å lære om militære generelt udødeliggjort med en statue på torget når du kan ta en selfie og legge den på tvers av sosiale medier kontoene for sjalu kommentarer? Vennene dine vil bli imponert over kosmopolitiske reise og du vil ikke bli plaget av lære om historie, som hvor mannen i statuen ofret sitt liv forsvare sin hjemby. Ekstra kreditt: Pek på alt.

5. ikke gjør noen forsøk på å lære språk eller lokale skikker.

Forvent at alle skal vite hva du selv om du ikke har lært å si "Sorry, jeg bare snakker engelsk, kan du hjelpe meg?" Som et klassisk dårlig turist trekk, du burde si dette svært slowwwwly og høyt. Hvis de ikke forstår du første gang, kan du gjenta spørsmålet på ditt språk mer langsomt og enda høyere som å trekke oppmerksomhet fra forbipasserende. Også ikke gidder å lære noen av lokale skikker, som vanlig spise ganger. Dukke opp restauranter på 6 pm og kaste en passform som de ikke serverer middag ennå selv lokalbefolkningen pleier å spise på 9 pm.

Så der har du det, fem trinn til å være en forferdelig turist og irriterende besøkende. Hvis du noen gang lurt på hva gir turister en dårlig rap, begå disse fryktelige feilene får du godt på vei til å bli med sine rekker!