Reise

Den beste steder for helgeturer i michigan

Helgeturer i Michigan er avslappende og hyggelig takket være vidunderlig landskap og pittoreske byer. Fra vannet som omgir staten til utallige antall naturperlene, vil du finne det vanskelig å tilbringe en helg i Great Lakes staten.

Tahquamenon Falls State Park

Denne parken er virkelig natur på sitt beste. Verden rundt deg i 38 000 hektar området er et perfekt bilde av vakre og rolige serenity. Besøkende kan velge mellom mange utendørsaktiviteter som fiske, camping, kanopadling og camping. Du har også mange muligheter til å vitne skogens dyr i deres naturlige habitat.

Sandhills fyr Inn

Dette bestemte fyret har en lang historie dateres tilbake til 1917 og fortsetter fram til 1939. I dag er det blitt omgjort til et historisk landemerke for turister. Fra den viktoriansk sjarmen til sitt store utvalg av sesongens aktiviteter har Sandhills noe for alle. Om sommeren kan du besøke Øvresjøens strandlinje. Våren, kan du spasere langs stier. Høsten er den beste tiden å nyte de skiftende bladene, mens vinteren er perfekt skibakkene og Michigan som en vinterlandskapet.

Motown Museum

Musikkelskere må besøke Motown Museum minst en gang i løpet av deres Michigan utflukt. Detroit, MI er hjem til Motown Records, som er der noen av de mest kjente navnene i musikk fikk deres suksess. Museet er fylt med bilder, memorabilia og gjenstander fra plateselskapet og sine mest kjente stjerner, inkludert Diana Ross, Smokey Robinson, Marvin Gaye, Michael Jackson og Lionel Richie. Når du har fullført denne delen av ferien, velge et feriested eller hotellet i de generelle nærhet å fullføre helgeturer.

Grand fjellstue & Spa

Ligger i Boyne Falls, Grand fjellstue & Spa tilbyr besøkende masse vinteren spenning som ski og snowboard. Det er også snowshoeing, is skøyter, heste ridning og snøscooter. Den oppvarmede bassenger, boblebad og innendørs badeland er ideelle hvis du elsker sommeraktiviteter vann, men ikke våge å en varmt klima. Om sommeren kan du golf, sykkel, fiske, vandre, svømme utendørs eller wakeboard. Du kan velge ridning på en sti eller ta en spennende styrter på en zipline gjennom uttrykker.

Battle Creek

Battle Creek funksjoner flom badeland, et innendørs badeland har to utendørs vann lysbilder, et basseng og en vann-lekeplass. Det er perfekt for en av helgeturer med familien. I tillegg til denne omfattende badeland har Battle Creek også stier, strand, mange parker og områder for sport.

Vaffel Farm Campingplasser

Vurderer flere forskjellige helgeturer? Hvorfor ikke pakke kjøretøy og hodet til vaffel Farm Campingplasser? Det ligger på Craig Lake og Morrison Lake og tilbyr over 300 campingplasser å velge mellom, alt fra nettsteder uten fasiliteter til nettsteder med fullt hookups av vannet. Du kan selv velge for å bo i en to eller tre-roms hytte. Du vil kunne ligge ute på stranden, fisk, kajakk, båt eller ta barna til lekeplassen.