Reise

Ti familie feriedestinasjoner

Skoleferier er raskt nærmer seg, og så er våre tanker om hvordan best å underholde barna. Hvis du planlegger en ferie med familien finnes det en rekke destinasjoner som faller spesifikt til familier og ikke bør gå glipp. Her er vår topp ti familie feriedestinasjoner.

Taupo, New Zealand: det ideelle stedet å ta familien, det er en overflod av aktiviteter som passer barn, tenåringer og voksne. Den fantastiske innsjø innstillingen i hjertet av New Zealands vulkanske regionen funksjoner eventyr parker, vann lekeplasser og en rekke vannaktiviteter.

Queenstown, New Zealand: alltid en bikube av aktivitet, det er ingen måte barn vil bli lei i Queenstown. Med et rykte for å være eventyr hovedstad i New Zealand, tilbyr Queenstown en overflod av friluftsliv.

Seminyak, Bali: Sol, strand og svømmebasseng, Seminyak er et utrolig familie reisemål. Et ekstra pluss, barnevakter er lett å finne og rimelig, slik at foreldre mulighet til å sjekke ut noen av de førsteklasses restaurantene!

Gold Coast i Australia: The Gold Coast, med sine mange fornøyelsesparker og overflod strendene er kanskje det ultimate familien reisemålet. Opplev spenningen i området med hele familien!

Coral Coast, Fiji: Fødestedet til Fiji turisme, Coral kysten tilbyr flotte strender og frodig vegetasjon. Familier har mulighet til å utforske omkringliggende nasjonalparker og dra nytte av Fijis berømte gjestfrihet.

Phuket, Thailand: Tropiske utendørs lekeplass, Phuket er et must for familier. Både barn og voksne kan oppleve en gang i et liv tid aktiviteter, som ridning på elefanter, dinosaur mini golf og vannsporter. Voksne kan fortsatt ha noen "alene tid" som Phuket har en rekke barneklubber som barna vil elske.

Koh Samui, Thailand: Barna vil elske Samui akvariet med Tiger Show i Koh Samui. Denne vakre øya i Thailand har noe for hele familien, dette kombinert med fantastisk vær at Koh Samui en må besøke familien destinasjon.

Yala, Sri Lanka: Yala nasjonalpark er noe helt annet for hele familien å oppleve. Ta en safari og få opp nært og personlig med elefanter, apekatter og leoparder. Regionen er bare vakker, og det vil være en opplevelse barna vil huske for livet.

Costa del Sol, Spania: Costa del Sol er et enestående familie reisemål. Familier flokk til kysten i sommermånedene til wile bort dager bikini kledd på strendene. Det er også en rekke temaparker å underholde, parker, Zoos og undersjøisk verdener inkludert!

Toscana, Italia: For familien som verdsetter mat og kultur hodet til Tuscany. Som en familie destinasjon aktiviteter inkluderer mange inspirerende kunstgallerier og museer, eller for noe annet hvordan et matlagingskurs. Mange ferievillaer har private svømmebassenger, perfekt for nedkjøling med barna etter en dag slikker kulturen.

Familie ferie innkvartering i alle disse områdene hodet til www.luxuryholidayhouses.com