Reise

Frankrike en topp destinasjon

Enkelt, elegant og romantisk, Frankrike er dekket i en rik historie av kultur og kunst. Det er ikke benektes lokke av verdens fremste reisemål, tilbyr uovertruffen mat og vin, varierte landskap og en kultur med en urokkelige fokus på kunst og arkitektur. Nedenfor er hva gjør Frankrike en topp destinasjon.

Kultur

Det er unektelig oppmerksomhet til Frankrikes ikoniske kultur. En mangslungen historie har vevd seg dypt inn i grunnlaget for fransk kultur, gamle bygninger, ikoniske landemerker, verden anerkjente kunstgallerier og en kjærlighet til mote regjere supreme. Uansett hvor du er, uansett hva du gjør fransk kultur er alle omfatter, subtilt vakker og unashamedly fransk!

Landskapet

Frankrikes tidløse landskapet er variert og oftere enn ikke rett og slett fantastisk. Fra varm asurblå vannet i Middelhavet til ulendte kysten i Bretagne, rullende vingårdene strødd over hele soaring fjellene i Chamonix er et land med uovertruffen naturskjønnhet. Vil du bli tilbudt endeløse muligheter for utforsking eller å bare sitte og slappe av med et glass vin tar det hele i.

Mat

Fristende reisende i år er de gastronomiske herlighetene i Frankrike. Hjem til noen av verdens fineste viner, lekre kaker og aromatiske oster, servering i Frankrike er i en verden av sine egne. Drikke champagne i Reims, spise på en restaurant med Michelin-stjerne eller sitte ned å en tradisjonelle regionale familie måltid; du vil ikke bli skuffet.

Bo

Juvelen - ideelle omgivelser for et eventyr bryllup på grunn av beliggenheten i hjørnet av en liten landsby og den klassiske designen. Med en full og rik historie har dette slottet karakter og luksus.

Høy Design Quarante - opprinnelig eiendom lederens hus, La Maison du Régisseur har et stort åpent kjøkken og stue med stor takhøyde og forbløffende designelementer.

Pouzols-Minervois Villa - Pouzols-Minervois Villa har praktfullt interiør, et privat svømmebasseng i en rolig gårdsplass og moderne anemities i en tradisjonell vegger villaen i stein. Slapp av og stress ned i din privat tilfluktssted!

Perfekt beliggenhet Paris - denne leiligheten har en ideell beliggenhet å oppdage sjarmen til den franske hovedstaden, er det perfekt for et opphold med familie eller venner. Shopping, er restauranter og sightseeing på døren.

Luksuriøse Paris - vakker leiligheten ligger i hjertet av Paris, i Avenue Mac Mahon i 1600 arrondissment. Den har unik utsikt og er en ideell plass for familier eller venner. Alle designer butikker, restauranter og kafeer er på fingeren-tips.

Mer luksus leie i Frankrike hodet til www.luxuryholidayhouses.com