Reise

Beste ting å gjøre i thailand

Thailand er en bikube av aktivitet, florerer for å utforske. Med en overflod av vakre strender og andre naturattraksjoner er Thailand et fascinatingly vakre land som kan ganske enkelt oppsummeres som et tropisk paradis. Men stopper det ikke der, sammen med sin eksotiske skjønnhet Thailand er gjennomsyret av en rik kulturhistorie som figurer daglige liv tilbyr besøkende ro, som hellige templer og mellomrom. Ekstremister og spiritualists både kan finnes blanding gjennom fristende landet, hvor det er virkelig noe for alle. Kort tid, men ønsker å oppleve alt? Nedenfor har vi listet opp våre beste ting å gjøre i Thailand.

Elefantridning

Synonymt med Thai eventyr, elefantridning har blitt en integrert del av Thailands turisme. Mens dette er en utrolig opplevelse er det viktig å merke seg at behandling av elefanter i Thailand kan ofte være tvilsomme. Vårt råd; gjøre din forskning før bestilling en elefant trek. Kontroller at din bedrift støttes av asiatisk elefant Foundation i Thailand slik en miljøvennlig opplevelse.

Flight of the Gibbon

Opplev regnskogen og alle dens herligheter ovenfra. Zip-line gjennom trekronene med et vell av ville dyr som nesten utdødd vill gibbons. Tilgjengelig fra både Bangkok og Chiang Mai, Flight of the Gibbon er en opplevelse du ikke vil glemme.

Muay Thai

Den mest populære tilskuer sporten i Thailand, Muay Thai er ikke for sarte sjeler, aggressiv kampkunst er en riveting sport å se. Å være en del av publikum er en opplevelse i seg selv, Lev deg blant lidenskapelig publikum. Vårt råd: I turistområdene mange av demonstrasjoner er rent for showet, for å finne en autentisk Muay Thai match snakk med lokalbefolkningen, vil mange gjerne følge deg selv.

Thai massasje

Du kan ikke virkelig besøke Thailand uten å motta en tradisjonell thaimassasje. Med en overflod av spas over hele landet er tilbyr et bredt spekter av prisalternativer det virkelig ingen unnskyldning. Holistisk teknikker målet justere din fysiske og mentale helse.

Matlagingskurs

Lære å mestre enkle fusjon av eksotiske smaker brukes i thailandsk mat ved å ta en klasse i Thai matlaging. Klassene varierer fra enkle til intensiv og du vil bli undervist som ingredienser og teknikker brukes til å opprette berømte retter. Hvilken bedre måte å vise fram til dine venner enn hosting et middagsselskap tilbake og ødelegge dine venner med en ekte smak av Thailand.

Dykking

Thailands krystallklare vannet tilbyr gode muligheter for dykking. Spektakulære undersjøiske rev og steinformasjoner er fylt med fargerike og eksotiske marine livet. Fra nybegynner til erfaren dykker kurs er cruise og nettsteder lett tilgjengelig. Variasjon og mangfold av hvert område gjør Thailand vannet verdensklasse.

Besøk et tempel

Med sin rike kulturhistorie har Thailand mange slående templer spredt utover. Fjern deg selv fra svermer av turister og ta litt tid ut, vandre formålsløst og finne din indre zen. Vårt råd: Chiang Mai, Thailands spirituell hovedstad og hjem til noen av de vakreste templene i Asia.

Gatemarkeder

En av våre favoritt ting å gjøre i Thailand er leder til markedene. Shoppere glede på en rekke varer i Thailand mange markeder. Fra designer forfalskninger fantastiske silke og homewares, kan du finne noe til røverpris. Vårt råd: Husk å bytte, det er halve moroa og du kan slå av opp til 40% av det opprinnelige tilbudet til tider!