Reise

Italia - en topp destinasjon

Beryktet for fremragende mat, kunst, mote og arkitektur, Italia er uanstrengt karismatisk. Fantastisk kystlinjer, toskanske landskap og flest verdensarven utgjør den visuelle forestillingen som er Italia. Intenst dramatiske på alle måter, Italia vil bokstavelig forlate deg med en umettelig hunger for mer.

En leksjon i historie

Fødestedet av vestlig kultur, Italienerne har vært innflytelsesrike siden antikken. Livet i Italia er sentrert på musikk, kunst, mote og mat med en lang historie med kjente malere, skulptører, poeter, musikere og arkitekter som har hjulpet form for Italia.

Firenze er et must for Historieentusiaster. Så mesmerizingly vakkert er Firenze, som under ingen ordelag vil unnlate å imponere. Denne imponerende renessanse byen er hjem til Michelangelos David, samt en mengde beryktede kunst og arkitektur.

Roma, "Den evige byen" fortsetter å inspirere og lokke med anerkjente skjønnhet og gammeldags sjarm. Bemerkelsesverdig i enhver forstand av ordet, Roma er full av betydelige historiske severdigheter og en boksesekk energi.

Hilla og glitrende hav

Det fantastiske landskapet i Italia er alt du forestille deg og mer. Bølgende åser og vingårder er Toscana en destinasjon drømmer er laget av. Fantastisk paletten av farger blanding og blanding sammen for å skape en visuell effekt uten sidestykke.

Hauntingly vakre, Amalfikysten blir du lengter etter at du forlater. Byene er perched på rekkehus klippene med utsikt over den glitrende hav, omgitt av både sitronlunder og drue lianer.

bli forelsket

Berømt for sin dype og intense lidenskap for livet, italienerne er varm, vennlig og elsker å feire, par dette med visuell opptog som Italia, effekten dette landet har på mennesker er intet mindre enn berusende.

Verona er spesielt en by hvor romantikk tepper gatene. Besøk den beryktede Julies balkong og se selv hva inspirerte Shakespeares Romeo og Julie. Verona er en by bygd på en drøm som inspirerer med sin andre verdslige skjønnhet.

Bo

Luksuriøse toskansk Villa: Nylig renovert i 2013, komplett med luksuriøse møbler og alle moderne bekvemmeligheter, denne villaen har beholdt den magiske atmosfæren til en typisk toskansk hjem.

Fairytale Civita: Ligger i den idylliske byen Civita, har denne virkelig magisk egenskapen blitt renovert og innredet med lidenskap og stor oppmerksomhet på detaljer. Med uforglemmelig utsikt fra formell italiensk hage og sitter på et underjordisk system av grotter. Virkningen av denne egenskapens skjønnhet vil bo hos deg lenge etter at du forlater.

Hjertet av Marche: ligger i hjertet av Marche-regionen i den nye Toscana. Utvendig har blitt bevart og beskyttet av italiensk kultur og historie administrasjon. En symfoni av moderism pakket i historien!