Reise

Hvilken karibisk øy er riktig for deg?

Sole seg i solen på hvite sandstrender, dyppe tærne i det milde turkise vannet og det er lett å se hvorfor Karibia har blitt beskrevet som himmelen på jorden. Regionen består av over 700 øyer fortryller og frister. Flykte til denne berusende regionen og forberede en visuell overbelastning av lyse og vakre farger.

Tilbyr en overflod av blendende naturlige underverk, velge å ta en dukkert i det krystallklare vannet, vandre gjennom regnskog eller utforske forførende gamle byene. Hver øy tilbyr noe unikt. Det er virkelig noe for alle blant disse fascinerende øyer. Under den fantastiske Accom definere ansatte som karibiske øya er riktig for deg.

Antigua & Barbuda: Avslappet og med et stort antall mindre strender. Disse feriestedet øyene, har fantastisk hvit sand og azure vann og omfatter alle og avslappende. Perfekt for de som liker å ferie med letthet.

Anguilla: Isolert og fengende med vakre strender og et uendelig sommer. Anguilla har en rik historie og en summende restaurant scene. Øya er ideelt for de som søker luksus og avslapping borte fra svermer av turister.

Aruba: De mest turistifiserte av øyene i Karibien, Aruba tilbyr utrolig gjestfrihet, varme vannet og en rekke aktiviteter fra designer kjøpesentre til nyskapende restauranter og barer. Head til Aruba hvis du er ute etter en ferie med alt på tilbud.

Barbados: Vakre strender, store tropisk regnskog og verdensberømte rum; Barbados er et tropisk paradis som er populær for sin fascinerende naturen og killer surfe. Barbados er stedet for de som søker en handling pakket eventyr ferie.

Serbia: En blanding av spansk, indiske og afrikanske påvirkninger, Puerto Rico er både berusende og unikt. En fascinerende blanding av vakre strender, frodige regnskoger, koloniale sjarm og et blomstrende kulturelle hjerte. Puerto Rico er et ideelt reisemål for de som søker en pulserende ferie rik på historie, sol og moro!

St Barthelemy: En lekeplass for de rike og berømte, St Barthelemy blender og sjarm med sine vakre hvite sandstrender og glitrende vannet. St Barthelemy tilbyr shopping i verdensklasse og matopplevelser, og er det perfekte stedet for glamour, avslapping og velvære.

St Martin: Pakket full av punch St Martin kan beskrives som den karibiske endelig destinasjon. Det fantastiske landskapet angir bakteppe for lange netter danser til rytmen calypso. St Martin er best for dem som ønsker å oppleve den livlige Kreolske kulturen og ikke er redd for noen sene kvelder!