Reise

New Zealands topp seks best bevarte hemmeligheter

New Zealand tilbyr en imponerende rekke ikoniske natur som tiltrekker turister året rundt. Sjenert vekk fra folkemengdene og du vil finne utover den ikoniske nettsteder, New Zealand er florerer med visuell briller verdig egne infamy. Ta en dagstur og hodet utenfor allfarvei og søke disse unike områder, vil du finne fred, ro og sjansen til å føle seg helt tapt i naturen.

Her er New Zealands topp seks best bevarte hemmeligheter:

Nye Chums Beach

Konsekvent kåret til en av verdens beste strender, er New Chums Beach, for de heldige som besøkte; et ekte eksempel på fjellet i er best. Stranden er gjemt bort og tilgjengelig bare til fots; den rolige 30 minutters spasertur i gjennom innfødt skog betyr stranden er sjelden undersøkt. Dette kombinert med den uberørte varmt vann og hvit sand; gjør New Chums Beach en skjult perle.

Bannockburn

Kombinasjonen av sterk landskap, fledging vingårder og fjerne fjell av Bannockburn tilbyr en intens visuell overbelastning. Opprinnelig har gull gruvedrift oppgjør, området blitt omgjort til en fantastisk vingård-regionen. Utforske baron landskaper og historiske relikvier av skottenes Sluicings.

Lake Tekapo

Iriserende melkeaktig blå vannet av Lake Tekapo, satt av mot dramatiske sørlige Alpene er et fascinerende syn som ingen andre. Om Lake Tekapo er på turist ruten gjennom Mackenzie Country, er det ofte oversett som noe mer enn en photo mulighet. Opphold litt lenger og Lake Tekapo vil kaste sin stave på deg med sin overflod av fantastiske aktiviteter, inkludert stjerneobservasjoner på gjennomførte Mackenzie mørk Sky Reserve observatory.

Akaroa

Historiske Akaroa er en sjarmerende kystby, dramatiske landskap med en avslappet easy-going vibe. Bare 75 kilometer fra Christchurch, Akaroa er lett tilgjengelig, men har følelsen du er en verden unna travle av byliv. Den vakre havn, historiske bygninger og lidenskap for spektakulære mat gjør Akaroa, undeniably unik.

Waipara Valley

The Waipara Valley ligger 40 minutter nord for Christchurch, New Zealand raskest voksende regionen, Douro og Nord Canterbury landskapet vakkert eksempel. Med 79 vinprodusenter bortskjemt vinelskere for valg. Familie eies og drives Pegasus Bay er det perfekte stedet for en lang lunsj, i bølgende åser med vakre innsjøen, førsteklasses kjøkken og spektakulære tjenesten; Det er bundet til å fengsle.

Mygg Bay

Tilgjengelig bare med båt, mygg Bay i Abel Tasman virkelig er ideell paradis. Når du er der besøkende kan ikke hjelpe, men føler alene og så fjern som kan du muligens få. Hvite sandstrender og, LUN turkise vannet total personvern; Mygg Bay er en av New Zealands største skjulte skatter.