Reise

En tur på great wall of china - liv opplevelse for deg

En gang ble Kina muren bygget for å holde landet beskyttet fra fremmede angrep. Historien sier det tok 2000 år nesten å fullføre hele strukturen. En spasertur på den kinesiske mur er ikke en ren tur det er nostalgi og for den fantastiske fortiden til Kina. Veggen ble utvidet 2700 miles fra Gulehavet til Gobi Dessert. Turen betyr oppdagelsen av veggen fra sin turisme aspektet og dens historiske aspekter.

Tur på Great Wall of China består av fragmentert tur som hjelper turister å utforske veggen i sin allsidige karakter. Høydepunktet denne turen består av:

• Besøk den himmelske freds plass og den forbudte by

• Besøke gamle drager hodet: punktet der veggen har møtte havet.

• Besøk Jiaoshan-den østlige delen av veggen

• Besøk Panjiakou for en båtliv selvfølgelig der veggen har krysset waterbody.

• Besøker østlige Qinggravene du Imperial komplekse graven dynastiets nær Zunhua

• Turen starter fra Simatai og lar turistene for å komme tilbake igjen på Jinshanling.

Turister kan ta hele innføringen eller de gjør nytte enkelte deler av hele programmet i sitt personlige skjønn.

Stepping over fredelige semi ruin av en del av den kinesiske mur er som å gå i fotsporene til tidligere. Langt fra madding turistmengdene kan vi få en god følelse av omfanget og majestet av dette bemerkelsesverdig stykke ingeniørkunst uten rushing gjennom en stor gruppe. Som vi trek langs ulike kontrasterende seksjoner av veggen, både falleferdig og gjenoppbygd strekker seg; de gamle delene har en romantisk atmosfære, men nye kan virke merkelig til folk som brukes til å se sine gamle monumenter i en dårlig tilstand, men siden veggen ble bygget over en periode 2000 år, de nye delene er bare en videreføring av denne prosessen. Vi vil komme nærmere daglige livet på landsbygda i Kina før retur til Beijing, en by gjennomsyret av historie ennå stuper hodestups inn i modernitet.

Tips for å nyte tur mest

Det er ganske åpenbart at du skal nyte mur for en. Det er alltid lurt å huske noen konkrete ting å huske slik at din gå til Kina tur blir den mest underholdende.

Det er bedre å fange tidlig morgen bussen som går for veggen. Du planlegger best for muren gange skal være ferdig innen en dag tid. I tilfelle du ønsker å gå for en omfattende tur, alltid sjekke omdømmet til din turoperatør.

Holde seg av helse er en av forutsetningene Tour. Ta dobbel vare slik at du tar en første hjelp boks med inkludert band hjelpemidler, anti-kvalme medisin, allergivennlige, og anti-kaldt medisiner.

Foretrekke løs bomull klær. Glem ikke å ta skjerf hvis du besøker den kinesiske mur om sommeren eller vinteren. Ta solkrem lotion med. Foretrekker en sko som er dekket, lyset, og har godt grep. Det vil sikre din gå.