Reise

Mexico - en topp destinasjon

Mexico vil kaste en spell på deg, fristende sansene med farger, mat, historie og strender. Du vil gi en ny livsglede, etter land røre, åndelighet og magi.

Forelsket i Mexico er en berusende opplevelse. Fortape deg blant svermer av mennesker i Mexico city, Mexico mysterier er forbi, utforske Mayan ruins, sakte ned og finne din zen i den meksikanske rivieraen eller fest med beste av dem i Cabo.

Mexico er et land som virkningen vil bo hos deg lang når du forlater og her vi fortelle deg hvorfor Mexico er et reisemål perdere.

Naturen på sitt beste

Det er en overflod av naturskjønne underverker som finnes i hele Mexico, med nesten alle kjente økosystemet i ett land, dette virkelig er naturen på sitt beste, og er en av mange grunner Mexico er et populært turistmål.

Tilbyr spektakulær sandstrender og tropiske klart blått vann, er strendene i Mexico en av sine største uavgjort-kort.

Svømme under ruinene i Tulum, konsekvent kalt Mexicos beste beach. Andre populære strender inkluderer Puerto Vallarta, spille del Carmen og Cabo San Lucus.

Maya sjarm

Gjennomsyret av den gamle Mayan tradisjonen, tilbyr Mexico en unik åndelige historie med gamle ruiner strødd over hele. Disse arkeologiske undre lover magiske opplevelser ikke å bli glemt.

Tydelig er varig inntrykk denne fascinerende kultur har hatt.

Følg ruten av Mayaene og ta en dukkert i en cenotes, hellig mellomrom Mayaene tilbud visuell briller og et fantastisk sted å kjøle seg ned.

Fest

En tur til Mexico berikes av sin lidenskap og sans for mat. Den unike blandingen av smaker fra både Aztec og spanske kulturer har skapt et kjøkken som er lagt til på unescoss "immaterielle kulturarv".

Maten som tilbys i Mexico går utover din forestilling om tequila og tacos og er både smak og visuelle følelsen.

Oppe hele natten

Mexico er beste være erfarne om natten, når gatene levende med musikk og dans. Denne travle natteliv finnes ikke tradisjonen med visse områder vie til vill fest.

Mexico City tilbyr noe for alle, kan du vandre gatene i timer.

På den ekstreme enden av spekteret er Cabo San Lucus for de dedikerte partier, der strand klubber, høy musikk og massevis av alkohol er normen.

Bo

Designer Mexico: Ligger på en høyde i den sjarmerende tropiske byen av Sayulita, med utsikt over Stillehavet kysten av Mexico. Dette nylig renoverte, designer Feriehus tilbyr 360 graders utsikt og sin egen frodige hage. Med en tre topp stupebasseng med havutsikt og en meksikansk stil friluft stue, ønsker du ikke å forlate.

Hav Dream: Dette er en egenskap som ingen andre. Dette luksuriøse villa ligger innenfor en UNESCOs verdensarvliste, på en av de mest uberørte og vakre strendene i området. En utsøkt designede hjem for grupper av familie og venner som ønsker å komme vekk fra alt.

Luksus Mexico: Ligger på en høyde ovenfor Puerto Vallarts romantiske bydelen i Las Amapas, luksus Mexico har ekspansiv og 100% uhindret utsikt over alle hele Bay of Banderas og Stillehavet utenfor Puerto Vallarta.