Reise

Ting å forskning før du går på tur

Når du reiser, eller bare med noe som krever beslutninger, virkelig, må man gjøre mye forskning. Dette sikrer at turen går knirkefritt, og du gjør mest av pengene du bruker. Men de fleste pleier å bare hoppe i å finne billigste flybilletter, hotellrom, og de er ferdig. Hvis man går litt dypere, kan faktisk mye penger lagres.

Det første du vil sjekke ut er vurderinger. Dette betyr av alt: Hoteller, feriesteder, og whatnot. Når du har noen utsikter, sjekk ut noen nettsteder som TripAdvisor. Her la virkelige forbrukere deres tilbakemeldinger på ulike bedrifter. Dette bør hjelpe deg å ta en beslutning om å presse gjennom med et spesielt hotell eller resort.

Vær forsiktig, og ikke tar for mye av deres word. De fleste ganger, negative vurderinger enn de positive, og dette skyldes begrepet negativ bias. Dette betyr at folk som har hatt negative erfaringer med et produkt eller tjeneste er mer sannsynlig å være vokale om det enn de som har hatt positive erfaringer.

Iallfall er den neste tingen du bør sjekke ut valuta av landet du besøker. De fleste ganger, setter vi budsjetter uten å tenke på hvor mye det vil konvertere til lokal valuta. Dette fører til oss har ofte mye mer ekstra penger enn vi forventet. Selvfølgelig, er dette mer sannsynlig til å skje i en ferie stedet hvor prisene er laget for lokalbefolkningen. Hvis du kan finne steder som dette, så din bare fikk mye billigere.

I kontrast, holde på utkikk etter noen steder, hovedsakelig turist hotspots, som har "dollar priser." Dette betyr at mens disse stedene tar kun lokal valuta, varer og tjenester er priset på samme måte hvis du konvertere dem til din lokale valuta.

Til slutt, forske på ulike reisepakker kan være mye billigere enn å bygge din egen reise. De fleste av disse pakkene inkluderer turer, som er fint hvis du vil se stedene som innfødte er mest stolt av. Selvfølgelig kan du også hoppe møtende disse reiserutene hvis du har dine egne agendaer i målet.

Summere det hele opp, forsker mer på landet du besøker og ikke fokusere all din oppmerksomhet til transport og overnatting. Ved å forske mer, gjør du ikke bare ferien mye billigere. Du får også å verdsette kulturen i landet du besøker, gjør for en enda bedre opplevelse.