Reise

Den sprø og gal action helter overlevende guide for hver uptight ferie reisende

Så, hvorfor jeg skrev en "sprø og rare" actionhelt overlevelse artikkel for i dag er ofte nervøs ferie reisende på måter å ta vare på å ta en tur til alle deler av planeten og fortsatt føle seg trygge i denne ofte isnende planeten av oss?

Ønsker du å avdekke de beste måtene å ende opp som den "største" reise overlevende i skremmende katastrofe eller øye-svulmende krise? Fordi katastrofer og kriser skje hver dag - bare se TV-nyhetene eller vurdere din daglig avis.

Å være klar for det dødelige jordskjelvet eller gjenlevende en katastrofe som en forferdelig tsunami, eller kanskje et høye inferno eller flyulykke bør tas alvorlig, men svært få backpackere ta det på alvor. I våre eventyr av funnet i våre turer av livet vi ønsker å vite, har vi akkurat hva det tar å møte head-on og gjøre det gjennom sørgelig motgang for en naturlig eller menneskelig laget katastrofe som slår med ingen forvarsel?

Så hvis fleste ferierende ikke ta overlevelse for seriøst og kan ikke ta viktig bekymring over, hvorfor ikke jeg lage en litt merkelig kort artikkel om en actionhelt som Bafflene seg gjennom noen "ekstreme ferieopplevelser" i sin tur av funn til å bli den "ultimate" reise overlevende.

Og hvem vet, kan du enkelt utforske litt nyttig informasjon i denne overlevelse artikkelen for dagens ferie action helter om hvordan å forberede og levende gjennom noen super skummelt naturlig eller menneskelig laget katastrofe!

Lytte...

Hvordan vi overleve den fysiske og psykiske skaden etter en katastrofe eller nødsituasjon er kritisk svært viktig. Le høyt igjen er ofte en av de første nødvendige skrittene i utvinning prosessen.

Det er derfor, i dag mer enn noensinne, latter er så avgjørende for vår rekreasjon etter en katastrofale katastrofe eller skremmende nødstilfelle hendelse. Det handler om oppløftende humor, og triumf og virkningen av velvære på oss, vanligvis aktivere en mer positiv tankegangen og utsikter, styrke vår tro og ønske for bedre dager fremover som turist overlevende.

Husk, latter er en veldig bra distraksjon fra uforutsigbarheten og forståelsen omkring deg... som bereist overlevende bruker det ofte.

Akkurat, la oss gå videre.

La din ferie reise funn begynner som vi se nøyaktig hvordan det gjøres action hero måten endte opp som den "beste" reise overlevende.

Så, akkurat hva attributter utgjør våre Action helter? De er inspirerende, modig, dristig, fysisk imponerende og bruker deres sterke sider for å utvikle seg til super handling evner. De er opptatt av å bli sett og leve privat blant mer dødelige. Ofte hyllet som mesteren av hele menneskeheten og en kulturell idol - de stadig har en enkel og rask å bruke handlingsplan med dem som har dem forberedt å overleve noen 'lage du går svak i knærne' naturlig eller menneskelig laget katastrofe.

De er ærlige ting.

Fortsatte eksistens for dagens ferie action helter vil se dem kastet inn i den mest farlige og krevende djevelsk omveltninger eller nødssituasjoner, sette på en drakt som ikke bare ser fremragende, men gjør dem pinne i en horde av begeistret for å biter feriegjester. Hver actionhelt har hemmelige HQ og identitet, og forteller verden av ekstreme "ferie" opplevelse som førte til deres blendende action hero evner.

De er the buzz ordet i alle ferie brosjyrer og fritid pull-outs av aviser.

Da newsflash brøt at en mega-kolossal jordskjelv skulle rasle planeten til kjernen, usikker ferierende spurte dagens actionhelt, "Fortell oss direkte, hvor lenge må vi?" Våre modig og modig 'beyond Sammenlign' actionhelt sa, "ti... "De sa," ti hva? " Han svarte: "9, 8, 7..."

Til tross for hva ekstreme "ferie" eventyr i dag er action helter oppdager seg i, de trenger å konsekvent snappe intetanende reisende fra randen av 'Dette vil heve adrenalinet nivåer store tid", mega-skremmende katastrofe uten bekymring for sin egen sikkerhet.

De gjøre bare det, siden som levende superstjerner, den kommer rettferdig instinktiv dem.

Så, akkurat hvordan du blir "øverste" reise overlevende, dagens actionhelt, i din overmenneskelige reise av oppdagelsen i turer av livet? Enkelt, bare studere dette uvanlige og foran sin tid overlevelse guide kort artikkel igjen og igjen, og du finner deg tenke og leve som en av dagens ekstraordinær action hero... stoler på meg, jeg er en politiker.