Reise

Utforske Venezia og Napoli

Hvis du tenker på litt sommer reise, er Italia det ideelle stedet å velge. Med slike vakre landskapet og like imponerende gamle byer er det noen steder i Europa som har slike mas appell.

Når du planlegger en reiserute for reiser, har Italia mange byer som egner seg til og omfattende utforskning. To byer er Venezia og Napoli - svært forskjellige, men begge spektakulære i sin egen rett. Husk å gi begge disse italienske gems din fulle oppmerksomhet og du vil bli belønnet.

Venezia

Som hovedstad i Veneto-regionen, Venezia er en må se for deg som reiser til Italia. Kanalen byen sitter på en myrlendt lagune og består av en gruppe av øyer som noen sier, er synker litt mer hvert år. Denne skyggen er selve byen virkelig magisk. Det har faktisk en historie som går tilbake utover det anses å være tradisjonelle opprettelsen, da den første kirken ble bygd på stedet 421AD. Med palasser og hemmelige kriker, quirky sidegatene og en travel vann gjennomfartsåre er det ikke rart hele byen kalles en UNESCOs verdensarvliste.

Det er så mye å gjøre og se i Venezia at du ville bli hardt presset til å oppleve det alt i bare et par dager. En av de første tingene du vil merke er mangel på biler og, faktisk, byens krysset beste til fots eller med vanntaxi. Byen er svært bemerkelsesverdig: hjem til "venetianske skole" renessansen kunst, det har også en moderne utløp i Guggenheim Museum. Andre attraksjoner inkluderer noen fantastiske kirker, firkanter og nydelige øyen Murano, hjemmet til den berømte Murano-Glass.

Napoli

Hvis du litt lenger sørpå enn mange turister liker reiser, holder Italia fast for mange gamle hemmeligheter. En av disse gems er den byen Napoli mens det er en kjent by, det blir oversett ofte på en reiserute touring landet- men det absolutt ikke bør!

Napoli antas å være en av de eldste, fortsatt bebodde byene i verden. Med en historisk sentrum den største av hvor som helst i Europa, du vil ikke ha problem å finne nok å gjøre, se og spise. Har lenge vært en av kunst og utdanning i landet (og i Europa), kan du bruke mange dager å utforske den fantastiske museer og gallerier. Når det gjelder tid til å spise, du bli ikke skuffet enten - Napoli er den tradisjonelle hjemmet av pizza! Pop i en av de mange pizza butikker og prøve den berømte Margherita - byens spesialitet.