Reise

Hvordan å fly businessklasse for mindre

Når du velger businessklasse, bli fordelene tydelig. De fleste langdistanseløpet internasjonale flyreiser har boken kan legges flatt seter, mens kortere avstand reisende nyte mer benplass. I tillegg tilbyr in-flight tjenesten tilgjengelig imponerende baksetet underholdningssystemer, kvalitet restaurantmåltider og ubegrenset gratis drinker. Hvis du er interessert i reiser som dette, men har et begrenset budsjett, kan du fortsatt finne billig klassen billett. Den mest effektive måten å finne billige billetter er å shoppe rundt fra forskjellige flyselskapet selskaper-besøk deres nettsider for å fastslå om det finnes salg. Hvis du kan være fleksibel på reisedatoer og ruter. Noen av måtene å fly som dette til mindre inkluderer:

· Gjelde for programmer

Enkelte selskaper tilbyr bonuspoeng for medlemmer å dem reise for en brøkdel av prisen. Det anbefales å vurdere alternativene bonuspoengordningen tilrettelagt av de fleste flyselskapene. Prøv medlem lojalitet fra om to eller flere store flyselskapene. Videre, hvis du kan oppnå elite status du står å dra fordel av spesielle fordeler som gratis lounge tilgang, sitteplasser privilegier og oppgradere prioritet. Noen utenlandske selskaper og flyselskaper som har ansatte som reiser mye ofte selger sine ekstra frequent flyer-poeng. Disse punktene kan være overført og innløst for en stor kostnadsreduksjon. Derfor har du ikke å vente et år for å samle poeng.

· Alle-Business Class transportør

Noen av de all-businessklasse bærere tilbyr rimelige billetter for sine flyreiser. Derfor kan du ende opp med å betale mye $750 å fly til London fra New York, som er billigere enn de fleste økonomien priser. Interessant, er All-business class bærere på vei opp, som er bra for passasjerer. Dette er sannsynlig å oversette til økt konkurranse og bedre priser.

· Off-beat flyselskaper

Noen av de internasjonale flyselskapene flyr rundt i verden, mellom Storbritannia og USA ofte undergrave prisen på business class hytter av store aktører med opptil 65%. Disse mindre bærere har om billig, et rykte for tilbyr valuta for pengene.

· Bli informert

Det er viktig å bli informert om hendelser i flybransjen. Du vil oppdage store flyselskapene kutte takster svar til rabatterte All-business class bærere. Utkikk etter sporadisk spesielle tilbyr tilgjengelig fra ledende flyselskaper. Videre informert kvittere for deres adresseliste å holde deg om de tilgjengelige avtalene, hver gitt øyeblikk.

· Kjøpe en oppgradering

Finne ut om et flyselskap har oppgraderinger til denne alternativtypen. Dette kan utføres til porten, ved innsjekking eller bonuspoengordningen lounge. Flyselskaper tilbyr en enveis oppgradere så lavt som $200 for sine internasjonale flyreiser - dette er billigere enn å kjøpe en business class billett outright.