Reise

Forrest - fra sagbruk til terrengsykler

Forrest er oppkalt etter en lokal parlamentariker av dagen - Charles Forrest som var medvirkende i etableringen av jernbanelinjen til området på slutten av 1890-tallet. Hvor går jernbanen også gå land utviklerne og det var på dette tidspunktet i vår historie at Forrest begynte sin reise. I 1892 en mann ved navn William Pengilly kjøpt en lokaler i den nordlige enden av byen og slått den til et hotell. Forrest nå hadde en jernbane og en pub - ting var på farten.

Tidlig på 1900-tallet utviklet Forrest raskt seg til en liten by med en bank, en landhandel, internat, politistasjon, bakeri, slakter, velferd centre og berømte "Terminus Hotel". Hva australske innlandet byen har ikke en Terminus Hotel? Hvis den ikke gjør det i hvertfall har en Railway hotel!

Logging var hva kjørte utvidelse av denne lille byen. Menn helles i falt for hånd massiv fjellask trærne som befolket av dette vakre området. Bilder av svunnen synes uvirkelig som vi prøver å forestille seg hva det var som for disse menn høyt over bakken i svært prekære situasjoner falt for hånd disse enorme skogen gigantene.

Artikler florerer på hvordan livet var som i de tidlige dagene i bushen. Små skur var aplenty - laget for hånd av bush å gi ly for mange familier ivrig etter å tjene til livets opphold. Skitt etasjer var normen, gass lykter for lys om natten, bølgeblikk for et tak hvis du var heldig - livet var litt primitive for mange hard arbeider familier.

Det var tre som var drivstoff veksten av Forrest og det var mange sagbruk opererer kapasitet. Butikker igjen var nødvendig drivstoff arbeiderne, blir eid av en fru Frizon. Det lokale postkontoret var også etter hvert overtatt av henne og ektemannen også åpnes og drev en svært vellykket swamill. Entreprenørielle ferdigheter var er fininnstilt.

1955 så innføringen av elektrisitet til Forrest-dette var veldig velkommen. To år senere så økningen av motor transport avgangen av jernbanen som begynte i Birregurra og i Forrest. Jeg er ikke så sikker på om dette var så velkommen. Otways kan være en veldig våt plassering og ingen av de tidlige kjøretøyene var utstyrt med 4WD kapasitet!

Ti år etter innføringen av elektrisitet ble West Barwon dammen fullført. Dette var primært å gi Geelong vann, men som en avlegger Forrest fikk også en kjører byen vannforsyning i 1967.

I 2003 stengt de siste sagbruk dørene. Det var på dette stadiet at Forrest måtte gjenoppfinne seg selv eller dø. Heldigvis byen var hjem for noen fremtidsrettede og sakte men sikkert byen forandret retning. Forrest nå så mot turisme.

I dag er township av skogen et blomstrende samfunn igjen. Det er nå kjent som Australias fjell sykling hovedstad holder mange verdens klassen hendelser langs noen av de beste terrengsykkelstiene i verden. Det har også sin egen mikro som jeg førte til mener er en veldig god dråpe.

Hvis du har tenkt å tilbringe en stund i dette vakre området vil du finne mange overnatting steder, fra budsjettet til store grupper og romantiske getaways. Ikke gi den en tanke. Kom og opplev hva Forrest har å tilby. Du vil ikke bli skuffet!