Reise

Hvorfor velge en 3 roms villa for din neste ferie

På din neste ferie, ikke slå på et hotellrom, men gjøre noe annerledes. Du kan for eksempel velge en fire-roms villa eller selv en tre-roms villa flere interessante årsaker, som:

Personvern: Dette er en stor grunn til å velge en villa. Du kan bruke ditt eget svømmebasseng og nyte fred av stedet. Er noe alle begjær men knapt får å være langt borte fra kjas og mas støyende familie og naboer. Hvis du er på en velfortjent ferie, bør du gi denne første prioritet.

Spiser du vil: du kan lage dine egne måltider på villaen på moderne og fullt utstyrte kjøkkenet og sekk ved bassengkanten eller bare der du kan, eller spise ute, hvis du velger. Eller kanskje du ønsker å ringe for en takeaway. Det er ditt valg, tross alt, det er ferien.

Bare chill: gjøre ting i tempo og nyte ferien.

Aktivitet: Det er nok aktivitet på din egen villa, du bare å gjøre hva du vil. Hvis din villa ved havet, ta en spasertur på stranden eller bade, seiling, surfing. Eller hvorfor ikke gå Golf?

Uovertruffen fred: vanligvis villaene ligger vekk fra støy av slik at du slappe av og nyte naturen og dens skjønnhet slik du vil den. Lyden av trafikk eller folk flytter kan være svært foruroligende når du ønsker privatliv, men i en tre - eller fire-roms villa, du er helt uforstyrret av alle urbane støy.

Gjør deg kjent med den lokale kulturen: I en villa, får du oppleve den lokale kulturen til ditt feriemål. Du kan gjøre dette ved å ta en spasertur i nabolaget eller bare skritt ut for en formiddagen cuppa, eller kanskje du kan også shoppe vegetabilske til lokal kultur og livsstil her. Hva kan du gjøre bli kjent med folk og deres livsstil, kan det være svært engasjerende når du er avslappet og du ikke trenger å

"gjøre" et bestemt sted etter fast tidsberegninger.

Luksuriøse bekvemmeligheter: noen villaer er virkelig high-end i deres fasiliteter, så du kan godt ende opp med en som har svømmebasseng, jacuzzi, patio, barbecue stasjon, etc. Selvfølgelig, gi de også deg seng, bad og kjøkken sengetøy og bestikk, så du trenger ikke å bekymre deg om disse små ting når du vil slappe av.

God valuta for pengene: det er langt billigere å leie en tre - eller fire-roms villa i stedet for boken et hotellrom, uansett hvor i verden du kanskje liker å ferie. Så gir dette deg utmerket valuta for pengene, snarere enn et hotellrom. Dette funker enda bedre for deg hvis du er på ferie med familien fordi så alle kan bo sammen i et hjem, i stedet for i separate rom. Spise hjemme også blir kostnadseffektiv, hvis du koke, så hvorfor ikke?

Så, neste gang du tar en pause - lang eller kort - vurdere å bestille deg til en ferie hjemme enn et hotellrom.