Reise

Kinas lijiang og tibet

Den ultimate eventyret er reise, eller i det minste som er hva reise junkies si. Reiser holder deg oppdatert og gir en velkommen avveksling fra normale, daglige rutine. Når folk diskuterer leting og reise, er Tibet og Lijiang ikke alltid de første stedene som kommer til hjernen. Men tilbyr de noen av de sjeldneste og vakreste opplevelsene å være hatt - fysisk, kulturelt og selv åndelig - de som tørster etter hva livet har å tilby.

Liijiang ligger i provinsen Yunnan i Kina, og er omgitt av den fantastiske naturen i verden. Enten innenfor eller utenfor Kina, byen er sikkert en av de vakreste, mest fotogene overalt. Det er en av de best bevarte gamle byene i Kina og 800 år over. Tusenvis av mennesker som har besøkt det beskriver det som en opplevelse som å trå tilbake i historien. Liijiang er en nydelig labyrinten av kronglete, bare fotgjenger gater og gamle, landlig hjem og storefronts og har 354 vakre broer som spenner over kanalene som strømmer gjennom gamlebyen, ber besøkende og lokalbefolkningen kaller det "Byen av broer".

I tillegg til Naxi, en av de mest unike samfunnene i verden, fungerer Liijiang som et hjem til mange andre forskjellige kulturer lever sammen i harmoni, inkludert Bai, tibetansk, Yi, Mosu mennesker. Naxi er en matriarkalske samfunn som praktiserer Dongba, en vakker sjamanistisk religion som er unik og inspirerende for mennesker av alle trosretninger. Lijiang er en av den siste holdouts mot påvirkning av Han-kineser, gjør sin bemerkelsesverdige kulturelle blanding er enda mer ekstraordinære. Innbyggerne opprettholde en sterk følelse av kulturell identitet, tydelig ikke bare i den tradisjonelle kjolen, men i sine trossystemer og skikker. Lijiang er en av de få stedene i Kina der minoritet befolkningen kan gjøre.

Studere Tai Chi med en Master i morgen, beundre soaring snø-tipped toppen av Jade Dragon Snow Mountain samtidig ha lunsj og tilbringe ettermiddagen sykling eller fotturer i regionen Lashi Lake, et Nature Conservancy område. Lijiang er en virkelig unik opplevelse som vil inspirere livslang minner og er fylt med fascinerende historie og verdensklasse natur som ikke får mye oppmerksomhet i mainstream media.

Tibet

Selv om Tibet er et sted der historien er ikke alltid glad og er langt fra ferdig, er det fortsatt et sted for levende historie. Tibet er et land dominert av Kina men klamrer sta til sin egen kultur og identitet- og denne historiske drama spilles på de mest imponerende stadiene i verden, imponerende Himalaya, den tibetanske platået og den uforlignelige byen Lhasa. En ting er sikkert: du vil aldri glemme våkne opp til en morgen soloppgang i Tibet!

Tibet er et land med millennium gamle buddhistiske klostrene gjemt i fantastiske utsikter. En konstant strøm av pilegrimer resiterte mantraer og svingende bønn hjul følger reisende besøker landet og dette ytterligere forsterker åndelige natur landet og fysiske attributter. Gå til et tempel og puste i berusende og inspirerende duften av røkelse og føler åndelig bevissthet om en hel kultur - eller bare nyte utsikten.

Besøker Tibet betyr vil du også møte noen av de vennlige og likable mennesker i verden, ikke å nevne den fantastiske naturen ikke sett noe annet sted - for eksempel Kailash, taket av verden,' Tibets mest hellige fjellet. Din erfaring i dette landet vil endre visningen av menneskeheten generelt til en mer positiv, hovedsakelig fordi tibetanere er kjent for å være imøtekommende og varme til alle de møter. (Merk: Sørg for å utforske Tibet med privat tibetanske guide og sjåfør, slik at du får den sanne, usensurert insider synspunkt om alle saker.)

Landet er hjulpet av en ny tog går fra Beijing til Tibet, å endre investering og turisme fra Kina. Skynd deg og se Tibet som det har vært før den forsvinner under mars tid. Men være forberedt, ring din Diamox og ta det rolig fordi mange steder i Tibet i store høyder som kan nå 12.000 fot.

Men du kan definere eventyr - om det innebærer å være fysisk aktive, kulturelle nedsenking eller åndelig oppvåkning - Lijiang og Tibet gir muligheter for eventyr, i alle dens former.