Reise

Gå tilbake til istiden på vandrings-ferier i Østerrike

For fans av vandring, trekking og aktive ferier, er Østerrike alltid en av de mest populære destinasjonene. Vandreferie i Østerrike gi amatør og ekspert fotturister både sjansen til å engasjere seg i alle slags fritidsaktiviteter, hvorav ta dem forbi strålende Alpine landskap og opp frodige sidene av fjellet. En kan også få følelsen de har blitt transportert på settet til filmen The Sound Of Music.

Besøk isen Caves av isgrottene

Men selv når du har din fylle av fjell og enger (hvis man kan noensinne har sine fylle av slike fantastiske skjønnhet) regionen fortsatt har et par overraskelser ermet. En av de mest skjulte og likevel også mest imponerende, er isen caves på isgrottene.

Tilgjengelig via bratteste taubanen i landet (Hvis du er redd for høyder, bli advart), labyrinten av is grotter på isgrottene er trolig bli et av høydepunktene av ferien gangavstand i Østerrike. Utvide med en nesten 42 kilometer (30 km) totalt, vil dette ydmykende, visuelt imponerende området ta bort pusten av noen pris på pompøsitet og naturlig skjønnhet.

Oppdaget i 1879, isgrottene ice caves er største dannelsen av denne type i verden, og har vært bedazzling besøkende, både lokale og utenlandske, i over hundre år, siden de først åpnet for allmennheten. Det faktum at de er dynamiske huler - hvor sirkulasjonen av luft fungerer med stadig seeping vannet regelmessig lage nye is formasjoner - betyr at selv om du tar flere Vandreferie i Østerrike og besøke grottene hver gang, de vil aldri bli nøyaktig den samme som sist.

Selvfølgelig, et besøk til 'Verden av isen gigantene' er en opplevelse verdt å gjenta. Når du forlater sikkerheten til omverdenen og venture stadig nærmere jordens kjerne, vil du komme over flekker med unike is formasjoner, hver med sin egen særegne navn: "The Empire av diamanter", "The Serpent", "The labyrint av demoner" og så videre. Ikke får altfor skremt av disse imponerende kirkesamfunn, men - du vil være i godt selskap mens du utforsker disse huler, som en erfaren guide vil være der for å sikre din sikkerhet.

Samlet tar tur til grottene omtrent en time og et kvart. Andre høydepunkter av turen er Possel Tower dryppsteiner og den imponerende, 75 meter høy stor isen Embankment "is orgel" på Hymir's castle.

Hvis du vil å stirre på dette og mange andre fantastiske is formasjoner, sørg for å bestille ferien gangavstand i Østerrike gang mellom mai og desember. Og husk - pakke opp, det blir kaldt blant alt som isen!