Reise

Kjøpe en skole minibuss - tre vanlige spørsmål

Hvis du vurderer å kjøpe en minibuss din offentlige eller private utdanningsinstitusjon, er det mange spørsmål som må først besvares. Dette er en liste over de vanligste spørsmålene når innkjøp og opererer en ikke-for-profit skolen minibuss.

Vær oppmerksom på at disse spørsmålene gjelder minibusser å levere studenter til og fra en non-profit pedagogisk institusjon og drivere på frivillig basis dvs ikke for leie eller belønning. Forskrifter forskjellige drivere arbeider for penge- og andre forsterkning og for-profit skoler.

Må minibuss drivere frivillig sin tid?

En lærer eller frivillig kan kjøre en minibuss uten kompensasjon. Hvis du lærer å kjøre skole minibuss i henhold til kontrakten, vil de bli pålagt å skaffe seg D1 sertifisering på sitt førerkort. Hvis en lærer eller frivillig har ikke denne påtegning, og de kjører på frivillig basis, vil han eller hun være tillatt å kjøre en bil med 16 passasjerer eller mindre, og følge egenvekt krav.

Hva er nyttelast?

Beløpet som et kjøretøy kan bære kalles nyttelasten. Nyttelast vekt bestemmes ved å trekke bilens egenvekt fra sin GWV. For å møte aktuelle sikkerhetsstandarder, krever mandater en vektbegrensning over 71Kgs per passasjer.

For å regulere begrensningene vekt for frivillige drivere, har mange produsenter begynt å utvikle "lette" minibusser lettere byggematerialer og færre alternativer. Dette kan maksimere antall passasjerer som frivillig kan bære. Det er viktig å huske at ingen frivillig driver kan bære mer enn seksten passasjerer.

Hva er alternativene for lett minibusser?

Hvis skolen din har drivere som opererer på frivillig basis, og ikke har råd til en ny lett minibuss, er det noen alternativer som du kan vurdere. Disse inkluderer:

• Redusere plass til minibuss din gjeldende. Ved å gi bare ett færre sete på en seksten seters minibuss, vil du få en ekstra 5kgs per passasjer av nyttelast godtgjørelse.

• Et kjøretøy som har blitt endret for å bære rullestoler veier mer enn en tradisjonell minibuss. Denne loophole gir en økning av tillatt nyttelast.

Når du leter etter en skole minibuss, finnes det en rekke alternativer å vurdere. Disse inkluderer kostnaden av kjøpet, kostnaden for å betjene, og om du skal ansette en driver for lønn. Du vil også måtte vurdere nyttelast, vekten av minibuss, og om din utdanningsinstitusjon kjøpe en lett minibuss.