Reise

Hvordan skrive en klage om en ferie

Alt i livet går ikke som du ønsker, og helligdager er ikke annerledes. Mange av oss har hatt katastrofer på ferie, som flyreiser forsinket, hotellopphold ikke hva vi booket, organiserte turer betalt som ikke finner sted. Listen kan nesten endeløse og tross matpåstandar, ingen rimelig løsning er funnet.

Du finner deg selv sitter foran datamaskinen måtte skrive en klage, og det er lett å skrive feil ting i sinne. Denne artikkelen vil forhåpentligvis hjelpe deg å være metodisk inne din adgang. Her er noen av de viktigste elementene som fungerer igjen og igjen.

Må dokumentere fakta så snart du kan. Hva dette betyr er at du må skrive ned hva skjedde eller skje ikke så snart som mulig. Dette er viktig, og det må inneholde navn, steder, når hva skjedde skjedde. Du bør ta bilder, holde boarding kortene, email bekreftelser, faktisk alt du har knyttet til klagen.

Du må gjøre det raskt, fortrinnsvis innen en måned av hendelsen skjer. Jo lenger du venter jo mindre virkningen av bokstaven du skriver. Du kan vente opp til seks måneder i teorien, men seks dager ville være mye bedre.

Du må sende et maskinskrevet brev, det bærer mye mer vekt. Sikre brevet har riktig stavemåte ved å bruke noen form for stavekontroll. Det er best å bruke hvit god kvalitetspapir og prøve å gjøre brevet klar og lesbar. Selvfølgelig må du omslutte kopier av alle dokumentasjonen, fotografier knyttet til klagen. Det er viktig ikke å sende originalene, og det er viktig å beholde en kopi av brevet.

Du må finne en person ved navn å skrive, som det er langt mer effektive til å skrive et personlig. Styreformann, president og CEO er nivået, og du vil kunne finne ut hvem de er på selskapets hjemmeside. Mens brevet kan også bli referert til kundeservice, vil det bære mye mer vekt hvis den kommer fra ledelsen. Hvis du skriver om et problem på et hotell skriver du til hotellets daglig leder.

Brevet må være kort og forretningsmessig. Hva dette betyr er at du beskriver problemet i en enkelt logisk måte slik at det kan lett bli forstått. Du må også å forklare hvorfor du føler kompensasjon er riktig, og alt dette i mindre enn to sider. Det er sterke bevis som personen klagen mister vilje til å leve etter to sider.

Du bør forklare hvorfor du bruker tjenestene til organisasjonen du klager. Du også må si hva du ventet, og hva du fikk, eller ikke. Ting som mangler en fly-tilkobling eller en ødelagt ferie, kanskje det faktum at du betalt mye mer enn annonsert prisen. Det hjelper mye hvis du har vært fast kunde i fortiden, og sørg for at du sier at.

Som tidligere nevnt må du knytte alle dokumentasjon du har. Boardingkort, reservasjoner konfirmasjon, kreditt kort regninger, og hvis problemet kan best forklares i et bilde, så send en!

Du bør be om kompensasjon som bør være bestemt men ikke urimelig. Du kan be om en hel eller delvis refundering, en kupong, gratis netter på hotell, et gratis måltid på en restaurant er bare eksempler. Det må være rimelige, ved at jeg mener du ikke kan forvente syv gratis netter på Hotell fordi en natt ble ødelagt av en støyende lekk kran. Denne typen krav ville vært gyldig hvis du bedt om en gratis natt. Som et prinsipp, erstatning skal samsvare med tap.

Jeg er ikke en troende i trusler, men det bør være en slags ultimatum. Du kan si at unnlatelse av å handle vil bety å ta din bedrift til en navngitt rival eller små krav domstol. Som et prinsipp være fast, men høflige.

Til slutt vil sende brev registrert så det har et prioritetsnivå være oppsiktsvekkende og være vedvarende. Gi dem på de seks uker for å svare, og send en forespørsel andre med overskriften "andre forespørsel bokstaven vennligst svare".

Jeg håper denne artikkelen hjelper med klagen din