Reise

Hvorfor er ascot slike en populær landsby?

I 2013 analysert en London basert global velstand konsulentselskap de mest velstående byene og landsbyene i Storbritannia. Dominerende topp 10 ble småbyer og landsbyer (med mindre enn 30 000 personer) i Sørøst og sjarmerende Berkshire landsbyen Ascot, huser opptil 300 millionærer, gjort topp ti hot list.

Ascot er et herlig engelsk sted synonymt med rase goers, Queen, toppen hatter og haler. Men bak denne bravado av champagne og høy samfunnet ligger en veldig siviliserte og fornem by. Kjøpesenteret består av rader av små eksklusive butikker og en rekke restauranter. En bøndenes avholdes tredje søndag i måneden hvor lokalproduserte produkter kan kjøpes.

Ligger bare 7 km fra Heathrow flyplass og affording fantastisk motorveiforbindelser til resten av landet og direkte tilgang til London sentrum på 30 minutter, gjør det enkelt for kapteiner av industrien til å ligge i Ascot. Sportslige alternativer er topp dollar med golfbaner på Wentworth, hesteveddeløp på Ascot og polo på Smiths plenen i store parken eller Royal Berkshire Polo Club.

Ascot på hverdager berømte sies det at 300.000 mennesker vil stige på en landsby i øst Berkshire og vil jevnt jobbe sin vei gjennom en estimert nå 51 000 flasker champagne, 44.000 glass med Pimms og mer enn 2000 kg av hummer. De også se noen av verdens største veddeløpshester testet til sine grenser rundt Ascot Racecourse.

Naboene i Ascot er en ganske bemerkelsesverdig haug - John Lennon og Ringo Starr en gang bodde i Tittenhurst Park, Ascot som gjorde Chris Evans. Jenter høyt sangeren, Sarah Harding ble født i Ascot som ble Grey's Anatomy skuespiller Camilla Luddington og Marti Pellow, vokalist i våt våt våt fortsatt bor her. Andre naboer er sagt å inkludere flere velstående russerne, dronning Noor av Jordan (enke av avdøde Kong Hussein) og velstående saudiarabere med egne Ghurkha sikkerhet ansatte bor innenfor.

Ascots viktige attraksjoner inkluderer også sin gode skoler. Ascot Heath kirken Junior School, en state skole, er vurdert "gode" med noen "fremragende" funksjoner av Ofsted, skolens vaktbikkje, mens senior skolen på Charter School Sunningdale anses "fremragende".

For gebyr betalende foreldre det er rikelig med eksklusive valg, inkludert Heathfield skolen (glamorøse gamle jenter inkluderer Dame Helen Taylor, Daphne Guinness og Sienna Miller) og St George's School, Ascot (alma mater av prinsesse Beatrice). Eton College er bare ni miles unna.

Hvis fine dining er noe har så Ascot Grill brakt en touch av glamour til lokale restauranten scenen. Coworth Park som grenser parken (nå en del av gruppen Dorchester av) har tre unike restauranter og regnes som en av beste lokalt for fin bespisning. Men hvis du er ute etter Michelin-stjerne servering, Heston Blumenthal's Fat Duck og Waterside Inn, drevet av Alain Roux, er i bare nedover veien i Bray.