Reise

Beginners guide til en spennende tur

Hvorfor folk reise når forberedelsene alene allerede virker for kjedelig: booking flyreiser, kjøpe omfattende reiseforsikring, reservere hoteller. Dette er bare noen av observasjonene vanlig blant dem som er i enighet om at reise er bare bortkastet tid og penger. Kan du tro det, men hvorfor ikke gi den fordelen av tvil i stedet og Følg denne nybegynners bare for å se om du er egentlig bare en frustrert alene i fornektelse, bekymret for å bli stemplet som en selger ut. Når du har gjort det, fortell oss om din mening er endret.

Forskning

Den mest spennende delen ville være på jakt etter et ideelt reisemål. Hvert individ ville har sin egen liste over drømmen steder å besøke, men ikke alle vil være det mulig med begrenset ressursene du har tid og penger. Slik er gjør tidligere forskning viktig å spare energi på begå feil i beslutninger. Du kan starte ved å bla gjennom ulike artikler for et sted du er interessert i enten gjennom nettfora eller reise blogger. Første hånd kontoer er pålitelig og fri fra skjevheter.

Flyreiser

Eldre flyselskaper er for forretningsmenn, bare fordi de har penger å splurge på slike luksus. Hvis din flytiden ikke overstiger fire timer, så du kan sikkert holde ut trange seter og fravær av måltider. Tenk på det som et eventyr som vil spare deg halvparten av fly koster, som du kan bruke til å øke din overnatting eller matutgiftene. Forhåndsbestille er normen, og du kan få null priser (du har fortsatt å betale skatt) Hvis du bestiller så tidlig som år før turen.

Overnattingssteder

Har du hørt av i sofaen surfing? Det trenger ikke å være med en fremmed, men hvis du har et stort nettverk av venner spredt over hele verden. Hvis du er åpen for å tilbringe natten på en sofa, ikke bare vil du spare penger, men du vil også oppleve hvordan det er å leve livet til en person bosatt i byen. Du komme av som en insider, men med flere tur tid og mindre forpliktelser som betaler regningene!

Leve som en lokal

Hvis det er et subway system, så gjøre deg med den. Hvis du har en app på telefonen som viser deg hvor bussen for tiden er, deretter bruke den. Hvis en venn sier at pizza i en bestemt restaurant er fantastisk, så prøve det. Språk kan utgjøre et problem og pendling kan være potensielt farlig hvis du ikke kjent med stedet, men Hei, beboerne her gjør det på en daglig basis, og det sparer dem penger dermed. Hvorfor ikke etterligne dem? Dessuten blir tapt er del av opplevelsen, og omfattende reiseforsikring vil ta seg av risikoene hvis du møte en ulykke eller mister bagasjen.