Reise

Utforsk det herlige området rundt palermo

Som en av de to store internasjonale flyplassene serverer Sicilia, er villaer i Palermo ofte nevnt som en flott base for reiser til provinsen. Derfra har utallige valg å komme rundt øya - busser, drosjer og private biler til jernbanevogner, innenlands flyreiser, og cruise skip.

Regionen består av ni provinser, ti store byer og ulike øyer, så en kan bli tilgitt for følelsen presset til å se så mange steder og attraksjoner som mulig-fra vulkanen Etna i Catania til Aolian-øyene. Til de som søker 'idyllisk pastorale' siden av Sicilia-villaer forskanset i olivenlunder og agriturismo bondegårder, for eksempel-den travle byen Palermo kan virke ganske kjedelige. Men kanskje ingen andre steder kan bedre vise mangfoldig historie og kultur av Sicilia: villaer omgjort til B & Bs eller vertshus, gamle katedraler, travle bygninger, utsmykkede barokk fontener og mercatos overfylte med rike råvarer og håndlagde skatter. Listet nedenfor er noen må-se attraksjoner som vil uten tvil gjøre noen besøkende lengter etter å bli lenger i Palermo.

Siciliansk mat

For de som er fans av italiensk, og spesielt siciliansk mat, er dette stedet jackpot! Om en bare passerer noen timer på vei til et annet sted, på en dagstur til se severdigheter eller ferie i denne store by, det vil alltid være tidspunkter på dagen når maten er topp prioritet. Mange bedrifter rundt området serverer det aller beste i hele regionen.

En ydmyk Hole eller en posh trattoria, spiller havet en stor rolle i måltider blir servert. Masse fersk sjømat finner sin måter å tabellene, kombinert med mange elementer av fastlandet kulinariske stiler. Pasta alla Norma er en av de første tingene som må prøves. Denne klassiske pastarett gjør bruk av stekt aubergine, ricotta salata ost, basilikum og tomat. Fish småkoke hummer tagliatelle er også gode alternativer å prøve umiskjennelig frisk bounty fra havet. Så, gjør som lokalbefolkningen gjør og toppen av måltidet med en espresso og en kringle!

Ikke typisk overnatting

På Sicilia, kan villaer bety alt fra private hjem til store bygninger og alt i mellom. Et godt eksempel på en atypisk overnatting er Villa Malfitano. Det er halvt engelsk og halvt italiensk design, bygget av Yorkshire familien som sies å ha oppfunnet Marsala vin. Fullpakket med antikke møbler, fantastiske gjenstander og et tonn av historien til øya, er Villa Malfitano en attraksjon som tilbyr ikke bare flotte severdigheter, men mange uvanlige historier.

Komme og utforske

Ifølge eksperter, kan besøkende bruke så mye som tre måneder å et halvt år i Palermo uten å oppleve alt den har å tilby. Men hvis du noen gang føler behov for en endring eller ønsker å utforske andre deler av regionen, byen har stor travel og transport for å hjelpe deg gjøre nettopp det. Byen er også ideelt for korte turer eller dagsturer til nærliggende områder som Cefalù, Erice, Segesta, Agrigento og andre destinasjoner skjønnheten rundt øya.