Reise

Gå gjennom Amalfis fortiden

Hvis historie og arkitektur fra den fantastiske dager tidligere din ide om en flott ferie, vil du definitivt ønsker å være basert i byen hele kysten oppkalt etter: Amalfi. Villas her er et testament til sine glansdager som maritim makt og handelssenter. Med sin lange historie av catering til besøkende fra hele verden, er det ikke rart det er fortsatt en favoritt for ferierende.

Litt historie

Uavhengig for de fleste av tidligere byen valgt en Duke i 958; mens styrt av en patrisier, dominerte sine kjøpmenn handel rundt området, med tradere nyter favorisert status i islamske porter. Faktisk kjøpmennene her tenkte så fram var de første bruke gullmynter alle andre var fortsatt byttehandel-system - ikke rart spor i sin siste rikdom og velstand er fortsatt ganske tydelig i arkitektur og severdighetene i Amalfi. Villaer i området tilbyr også tilgang til noen av de mest sjarmerende og interessante bygninger og byggverk i de omkringliggende områdene.

Middelaldersk arkitektur

Underverkene som florerer rundt Amalfi villaene vitner til stillingen byens arkitektur varer i annalene av italiensk middelalderarkitektur. St. Andrews katedralen, campanile og det nærliggende klosteret Cappuccini, for eksempel, er rik representasjoner av rådende kunstneriske og arkitektoniske bevegelser av perioden.

Duomo Sant-Andrea, for eksempel (St. Andrew's Cathedral), er en av de favoritt destinasjonene for besøkende, med sen barokkstil interiør og bysantinske fasade. Klipper og skrenter imot katedralen tilbyr fantastisk utsikt, med det hvite huset klamrer seg til klippene. Også sjekke ut Atrium og utsikten over byens lille smug og hjørner synlig derfra.

Arabisk innflytelse

Chiostro del Paradiso, derimot, viser tydelig påvirkning av handel med araberne. Området har ikke lidd av sin nærhet til gravfeltet valgfrihet for byens adelsmenn av gamle dager. Arabisk kolonner og spissbuede minner om Midtøsten palasser er dette friluftsmuseet et interessant område å besøke med søyler, sarkofager og med fragmenter av Duomo.

En av de nettsteder besøkende ofte hodet til er den kulturelle perlen kjent som Museum av håndlaget papir, eller Museo Della Carta. Ligger i en gammel papirfabrikk tidligere eid av en av de gamle Amalfitano familiene, er det vitne til byens historie som en av de første papirfremstilling, etter tilegne seg ferdighetene fra arabiske handelsmenn.

Sjarmerende byens gater

Gatene selv gjøre for et flott bakteppe til de mange Amalfi villaene. Vandre gjennom byen og oppdage små firkanter der folk selger sine varer - som Piazza dei Dogi, også kjent som smeden er plaza og Ruga Nova Mercatorum på Via Dei Mercanti, en liten gate med små butikker som passerer en liten stein arkade.